LIVE CLUB BRUGGE-AA GENT. Ook meteen na rust een opdoffer voor blauw-zwart! Gandelman jaagt de 0-3 hoog in doel

‘De Slag om Vlaanderen’. Club Brugge en AA Gent willen allebei de voeling met leider Racing Genk niet verliezen. Krijgen we een goeie match op Jan Breydel? Club kreeg de beste kansen, maar het is AA Gent dat met 0-3 leidt. 

Meer krantenkoppen in België

Nu ontploffen ook de walkietalkies van Hezbollah: dag na bieperaanval opnieuw drie doden en meer dan honderd gewonden

Op verschillende plaatsen in de Libanon zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Volgens ooggetuigen zijn deze keer walkietalkies ontploft, daarbij zouden zeker honderd gewonden zijn gevallen. Gisteren raakten zeker 2.800 mensen gewond en vielen er twaalf doden verspreid in heel het land toen plots massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers ontploften. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een

Lees meer »

Ooit bijna uitgewezen uit Nederland, vandaag succesvol ondernemer: Mauro Manuel bezoekt parlement “om statement te maken”

Mauro Manuel, die in 2011 bijna uitgewezen werd uit Nederland, maar door het zogenoemde kinderpardon toch mocht blijven, is vandaag kledingontwerper bij onze noorderburen. Naar aanleiding van Prinsjesdag trok hij deze week naar het parlement in Den Haag om de politici te tonen dat migratie ook positieve verhalen oplevert. "Om een statement te maken", zei hij in ‘Café Kockelmann’, op

Lees meer »

Acht maanden cel voor man (46) uit Ingelmunster nadat hij vriendin bedreigt met mes: “Korter lontje sinds hersenbloeding”

Een 46-jarige man uit Ingelmunster krijgt acht maanden cel met uitstel omdat hij zijn vriendin bedreigde met een mes tijdens een uit de hand gelopen ruzie. Een andere vrouw greep het mes bij het lemmet vast om de man tegen te houden.
The post Acht maanden cel voor man (46) uit Ingelmunster nadat hij vriendin bedreigt met mes: “Korter

Lees meer »

Wim Desender sluit zich aan bij Voor Groot Middelkerke

Wim Desender uit Lombardsijde sluit zich aan bij Voor Groot Middelkerke, het nieuwe gemeentelijk politiek initiatief van onder meer lijsttrekker Hans Vanheste, Kimberly Michel, Christian Dobbelaere, Steve Mommerency, Nele Senesael en Filip Soetaert.
The post Wim Desender sluit zich aan bij Voor Groot Middelkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo vol zit de kalender echt: 106 dagen bijna non-stop voetbal

“Mijn vrees is dat we naar te veel wedstrijden gaan”, zei Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe afgelopen weekend. Bij de start van het Europese clubvoetbal nemen we de proef op de som: er volgt een ongeziene lawine aan non-stop voetbal. Alleen al in de Belgische en de vijf grote competities zal er op 85 procent van de dagen live voetbal te

Lees meer »

“Drugs in auto waren niet van mij”: jonge drugskoerier opnieuw in cel na twee eerdere veroordelingen

Een 22-jarige Fransman zit al ruim 6 maanden in de cel op verdenking van drugstrafiek. Hij kon bij een controle in Menen met heroïne en cocaïne onder de bestuurderszetel gevat worden. Twee recente veroordelingen voor drugstrafiek spreken in zijn nadeel maar hij vroeg de vrijspraak.
The post “Drugs in auto waren niet van mij”: jonge drugskoerier opnieuw in cel

Lees meer »