LIVE WK TIJDRIJDEN VROUWEN. Julie De Wilde als eerste Belg onderweg, Lotte Kopecky begint eraan om 13u26

Op de eerste dag van het wereldkampioenschap in Zürich staan zowel de mannen- als vrouwentijdrit op het programma. Na haar Europese titel in het tijdrijden hoopt Lotte Kopecky ook op het WK een gooi te doen naar eremetaal. Krijgt ons land meteen al een wereldkampioen? Mis niets van de actie via deze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Juwelen gestolen bij woninginbraak, drie fietsers komen ten val

De politie Kouter moest afgelopen weekend viermaal tussenbeide komen voor incidenten in Torhout. Een keer ging het om een woninginbraak en driemaal ging het om een verkeersongeval waarbij een fietser ten val kwam.
The post Juwelen gestolen bij woninginbraak, drie fietsers komen ten val appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man steekt wild om zich heen met mes bij Erasmusbrug in Rotterdam: dode en zwaargewonde, verdachte riep “Allahu akbar” zeggen getuigen

Bij de Erasmusbrug in de Nederlandse havenstad Rotterdam is donderdagavond rond 20 uur een man overleden nadat een voorbijganger hem stak met een groot mes. De stekende man maakte een tweede slachtoffer dat zwaargewond en met spoed naar het ziekenhuis gebracht is. Ook de verdachte raakte gewond toen hij overmeesterd kon worden door omstanders en toegesnelde agenten.

Lees meer »

Gemeenteraadsvoorzitter reageert op heisa rond schepen Marleen De Soete: “Er is nooit een gesprek geweest met Marleen De Soete, mezelf en de vakbonden”

Gemeenteraadsvoorzitter Kris Steen wenst via een schriftelijke mededeling te reageren op het artikel ‘Medewerkers gemeente De Haan beschuldigen schepen Marleen De Soete van favoritisme en politieke inmenging op de werkvloer’ dat deze week verscheen. Hij wordt daarin ook vernoemd door burgemeester Wilfried Vandaele, maar de desbetreffende info is volgens Steen onjuist.
The post Gemeenteraadsvoorzitter reageert op heisa rond schepen

Lees meer »

Veertiger vecht tevergeefs celstraf aan na belaging Brugs advocaten- en Blankenbergs vastgoedkantoor

Een 46-jarige man uit Malle heeft voor de Brugse strafrechtbank twee jaar effectieve celstraf gekregen voor belaging van een Brugs advocatenkantoor en een Blankenbergs vastgoedkantoor. T.K. kreeg die straf eerder al opgelegd bij verstek, maar hij tekende verzet aan. Tevergeefs, zo blijkt.
The post Veertiger vecht tevergeefs celstraf aan na belaging Brugs advocaten- en Blankenbergs vastgoedkantoor appeared first on

Lees meer »

Dankzij Nathalie werd ongeziene Franse verkrachtingszaak ontdekt: “Hij heeft een ziekelijk brein”

Zonder Nathalie, een jonge mama, was Gisèle misschien nog tientallen keren verkracht geweest. Zij verwittigde de politie nadat was ontdekt dat Dominique Pelicrot onder haar rok aan het filmen was in de supermarkt. Op zijn gsm en laptop vonden speurders massa’s beelden van zijn vrouw die groggy op bed lag terwijl ze telkens door andere mannen werd misbruikt.

Lees meer »