Olivier en Jennifer baten samen bistro Olea uit: “Het warme gevoel binnenbrengen in Kemmel”

Eerder dit jaar in april opende Jennifer Felix haar schoonheidssalon JL Beauty in de woning van haar ouders gelegen aan de Dries 2 in Kemmel. In de aanpalende garage is er voortaan ook bistro Olea. Jennifer zelf en haar broer Olivier baten de zaak uit. “We kozen voor de Latijnse naam van olijfboom om zo dat warme gevoel in Kemmel binnen te brengen.”

Het gezin Felix verbleef tot enkele jaren terug in het Braziliaanse Boa Vista. “Mijn ouders hadden daar verschillende restaurants. Ze kwamen dan uiteindelijk naar Kemmel om mee te helpen in het Casino, lange tijd de zaak van mijn nonkel Philippe.” Samen met zijn zus treedt Olivier nu in de voetsporen van zijn vader en nonkel.

Braziliaanse drankje

In Olea serveren broer en zus naast koffies en thees ook lokale wijnen en tapas. “We laten niet na om ook een Brazilaans populair drankje aan te bieden. De acai is de vrucht van de pinapalm en de bessen worden verwerkt in een smoothie of met andere vruchtensappen.”

Zowel Olivier als Jennifer baten Olea uit in bijberoep. Olivier is binnenhuisarchitect en vindt overdag de tijd om in de zaak te staan. “In de avonduren werk in dan mijn plannen voor de klanten uit.”

Miss Grand International

Jennifer heeft een schoonheidssalon en doet aan modellenwerk. Nadat ze in 2021 verkozen werd tot Miss Publliek tijdens de Miss België verkiezing werd ze deze zomer verkozen tot Miss Grand Belgium. In oktober vertegenwoordigt ze ons land op Miss Grand International. Dan reist ze af naar Thailand een Cambodja.

The post Olivier en Jennifer baten samen bistro Olea uit: “Het warme gevoel binnenbrengen in Kemmel” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Koppel riskeert monsterboete van maar liefst 528.000 euro voor het onderbrengen van gastarbeiders in ongeschikte kamers: “Nooite onze bedoeling”

Een bouwbedrijf uit Kortemark riskeert een monsterboete van maar liefst 528.000 euro omdat de zaakvoerders gastarbeiders onderbrachten in kamers die daar niet voor geschikt waren. Het koppel achter het bedrijf was zich naar eigen zeggen van geen kwaad bewust. “Het was nooit onze bedoeling om mensen in ongeschikte panden onder te brengen.”
The post Koppel riskeert monsterboete van maar

Lees meer »

Vijftien doden na instorting van gebouw in Sierra Leone

Bij de instorting afgelopen maandag van een gebouw van zeven verdiepingen in Freetown, de hoofdstad van Sierra Leone, zijn al vijftien doden gevallen. Vijf van hen zijn kinderen jonger dan 5. Er zijn intussen ook acht mensen, onder wie twee jongens jonger dan 5, levend vanonder het puin gehaald. Dat blijkt donderdag uit een nieuwe balans van de hulpdiensten.

Lees meer »

Roeselare en Menen beginnen nieuwe seizoen in Lotto Volley League met overwinningen

Roeselare en Menen hebben zondag de eerste speeldag van de nieuwe Lotto Volley League afgesloten met een overwinning. Kampioen Roeselare haalde het met 0-3 (19-25, 21-25 en 26-28) bij Borgworm. Menen knokte zich naar een 2-3-zege (25-17, 23-25, 25-23, 20-25 en 11-15) bij Haasrode Leuven.
The post Roeselare en Menen beginnen nieuwe seizoen in Lotto Volley League met overwinningen

Lees meer »

Duinsenioren zetten hun eeuwelingen in de bloemetjes

De Duinsenioren huldigden twee leden die een zeer respectabele verjaardag vierden: Willy Golle werd 100 en Madeleine De Klerck mocht zelfs 103 kaarsjes uitblazen.
The post Duinsenioren zetten hun eeuwelingen in de bloemetjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ophef rond nieuwe regels voor toeristen die naar Spanje reizen: “Dit is totaal onrealistisch”

In de reissector is ophef ontstaan over de nieuwe reisbeperkingen die Spanje invoert voor toeristen. Hotels, bungalowparken, campings en autoverhuurders moeten vanaf 1 oktober een ‘enorme waslijst’ aan gegevens van hun klanten doorgeven waaronder bankrekening, telefoonnummer en paspoortdetails. Dat schrijft de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’. Er is nog veel onduidelijkheid over hoe dat moet gebeuren.

Lees meer »