Hot Wheels Monster Trucks pakt in het Antwerpse Sportpaleis uit met een gloednieuw thema: “Glow-N-Fire’

De Glow Party van Hot Wheels Monster Trucks Live™ in het Antwerpse Sportpaleis was een schot in de roos, met maar liefst vier uitverkochte shows. Met Glow-NFire, het nieuwe thema van 2025, brengt Hot Wheels Monster Trucks Live™ de show naar een (nog) hoger niveau. Dit spectaculaire avontuur belooft fans de vertrouwde sensatie en vreugde, maar met een extra vurige dimensie. Bereid je voor op nog meer vuur en actie tijdens de ultieme monstertruckshow op 29 en 30 maart 2025 in het Sportpaleis van Antwerpen.

Met Glow-N-Fire, geproduceerd door Family Entertainment Live, brengt Hot Wheels Monster Trucks Live™ de show naar een hoger niveau. Alle favoriete Hot Wheels Monster Trucks van de fans, van Mega Wrex™, Tiger Shark™, HW 5-Alarm™ en Bone Shaker™ tot Bigfoot® en Gunkster™, worden tot leven gebracht. Tijdens Glow-N-Fire doet ook de nieuwe Skelesaurus™, de reus die zijn fossiele kracht ontketent, zijn intrede. Het publiek is getuige van een spectaculaire transformatie van een robot en de de acrobatische stunten van het Hot Wheels Monster Trucks Live Freestyle Motocross Team.

Met twee gloednieuwe concepten, Power Smashers Pre-Show Party en Pre-Show VIP Backstage Experience, tilt Hot Wheels Monster Trucks Live de bezoekersbeleving naar een hoger niveau. De Power Smashers Pre-Show Party start tweeënhalf uur voor elk spektakel en geeft fans toegang tot de arena. Tijdens deze bijzondere ervaring kan het publiek de waanzinnige designs en epische afmetingen van de Hot Wheels Monster Trucks van dichtbij bewonderen en handtekeningen van hun favoriete chauffeurs en artiesten verzamelen.

Tijdens de Pre-Show VIP Backstage Experience krijgt het publiek een exclusieve rondleiding van de gastheren van Hot Wheels Monster Trucks Live. Maar het is meer dan een glimp achter de schermen, het publiek ontvangt een VIP Hot Wheels Monster Trucks Live Official Souvenir Merchandise Bundle en krijgt exclusieve toegang tot de Power Smashers Pre-Show Party. De Hot Wheels Monster Trucks Live-tournee is een samenwerking tussen Mattel en Raycom-Legacy Content Company, LLC, een dochteronderneming van Family Entertainment Holdings, LLC. (PADI)

Tickets en info via www.hotwheelsmonstertruckslive.com.

The post Hot Wheels Monster Trucks pakt in het Antwerpse Sportpaleis uit met een gloednieuw thema: “Glow-N-Fire’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Directie zelf op de schoolbanken: 100 directieleden starten met opleiding ‘schoolleider secundair onderwijs’ aan UAntwerpen

In Antwerpen zijn 100 directieleden gestart aan de opleiding ‘schoolleider in het secundair onderwijs’. Dat is een postgraduaat dat huidige directeurs kunnen volgen om zich bij te scholen, en het is volledig volzet. "Het is belangrijk om de nodige skills te ontwikkelen om leerkrachten aan te trekken én te ondersteunen zodat ze hun job blijven uitoefenen", zegt coördinator Isabella Vinck.

Lees meer »

Residentie Huis aan Zee wordt heel even Droomfabriek

Na vorig jaar Tien Om Te Zien eenmalig terug naar Blankenberge te halen, bracht Residentie Huis aan Zee nu zijn eigen versie van De Droomfabriek. De bewoners konden via een gele briefkaart hun dromen doorgeven.
The post Residentie Huis aan Zee wordt heel even Droomfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs

Julie Vanloo heeft met haar WNBA-team Washington Mystics een slechte zaak gedaan in de jacht op het achtste en laatste ticket voor de play-offs. In eigen huis verloor de ploeg op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie met 71-87 van leider New York Liberty.
The post Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs appeared

Lees meer »