“Bij één naam viel iedereen steil achterover”: Jens Dendoncker over z’n cruciale rol in ‘The Masked Singer’

“Ik kan heel goed zwijgen. Maar nog beter liegen!” Als u de komende weken Jens Dendoncker (34) tegen het lijf loopt, geloof dan niets van wat hij zegt over ‘The Masked Singer’. In het vierde seizoen van de shiny floor-show treedt hij opnieuw aan als presentator. “Zelfs mijn mama is fan, behalve van mijn outfits”, lacht hij in ‘Story’. Een gesprek over strikte geheimhouding, zweterige pakken en Oprah Winfrey. “Ik heb dit seizoen toch wat meer op mijn taaltje gelet.” 

Meer krantenkoppen in België

Slagerij Gerrit’s Ambacht stopt

Gerrit Haertjens (37) stopt op 30 september na 12 jaar met zijn slagerij en traiteurzaak Gerrit’s Ambacht in de Dorpsstraat in Sint-Michiels. “Ik heb steeds meer werk als cateraar op verplaatsing, zeker nu we actief zijn bij het voetbal in Oostende, en moest een keuze maken”, zegt Gerrit.
The post Slagerij Gerrit’s Ambacht stopt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kristof ‘4T4’ Michiels maakte docu over Arno: “Ik wist niet dat hij zo grappig kon zijn”

In de bioscoop loopt vanaf woensdag 18 september de film ‘Arno: Rock ‘n’ Roll Godverdomme’. De indringende documentaire over de befaamde Oostendse zanger en volksheld werd ingeblikt door Kristof Michiels, tot voor kort bekend als 4T4 bij ‘t Hof van Commerce. “Eigenlijk heeft deze film zichzelf gemaakt.”
The post Kristof ‘4T4’ Michiels maakte docu over Arno: “Ik wist niet

Lees meer »

Harelbeke bestrijdt overlast op Broekplein met identiteitscontroles

In Harelbeke zal de politie de indentiteit mogen controleren van wie op het Broekplein komt. Sinds deze zomer al zijn daar veel klachten van overlast, vooral door groepjes jongeren. De controles moeten de politie toelaten om snel en gericht in te grijpen. Ook op de Markt, het Stadspark en andere plekken waar overlast is, mag de politie controles uitvoeren.

Lees meer »

AA Poperinge bestaat 50 jaar en zet werking in de kijker: “Dankzij AA gelukkig nuchter”

Op zaterdag 21 september organiseert Anonieme Alcoholisten (beter bekend als AA) Poperinge een voorlichtingsvergadering. “Hiermee staan we stil bij vijf decennia toewijding en ondersteuning van mensen die worstelen met een alcoholverslaving”, vertelt Simonne* van AA Poperinge.
The post AA Poperinge bestaat 50 jaar en zet werking in de kijker: “Dankzij AA gelukkig nuchter” appeared first on KW.be.

Lees meer »