KIJK. Thaise levend gevonden terwijl python haar al uren in wurggreep houdt

Twee uur lang werd de 64-jarige Arom Arunroj in een wurggreep gehouden door een vier tot vijf meter lange python alvorens reddingswerkers haar konden bevrijden. De Thaise vrouw was aan het koken toen ze plots een beet in haar been voelde. Pas na twee uur kon iemand haar geschreeuw om hulp horen. 

Meer krantenkoppen in België

Jetaime (22) is nieuwe Miss Antwerpen én voltijds mantelzorger: “Mijn zus kan haar droom niet verderzetten, dus moest ik zeker voor die van mij gaan”

Jetaime Vandeuren uit Heist-op-den-Berg mag zich Miss Antwerpen én Miss Talent 2025 noemen. De 22-jarige werd voltijds mantelzorger voor haar zus Gianduja (21), nadat ze betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeval. “Omdat zij haar droom als profvoetballer niet kon verderzetten, moedigde ze me aan om zeker voor de mijne te gaan.”

Lees meer »

Diamant voor Cécile Willems en Victor Decoster

Op 3 september 1964 stapten Victor Decoster en Cécile Willems in het huwelijksbootje. Ze vierden vorige week hun diamanten bruiloft. Het koppel heeft twee kinderen, Christiane en Danny, die op hun beurt elk twee kinderen hebben. Iedereen woont nog in Knokke-Heist. Ze leerden elkaar kennen via de duivensport. Cécile werkte een tiental jaar bij Kantoor Janssens
The post Diamant

Lees meer »

OPINIE – Het is hopen dat er geen regenrecords meer sneuvelen… want we zijn nog niet klaar om overstromingen te vermijden

“Stond het Thermae Palace in Antwerpen, dan was het al lang gerenoveerd.” De Oostendse kandidaat-burgemeesters John Crombez en Bart Tommelein waren het toch over één iets eens, zondag in De Zondag. In een pittig dubbelinterview lieten ook deze West-Vlaamse politici verstaan dat er te weinig geld naar onze provincie gaat. Een verzuchting die maar blijft terugkomen… En volgens de formatiebronnen

Lees meer »

“Haar buste diende als portefeuille”: koppel veroordeeld voor gesjoemel met wisseltruc in Okay-winkels

Een Roemeens koppel riskeerde 12 tot 15 maanden celstraf voor de diefstal van 1.130 euro in verschillende winkels van warenhuisketen Okay. Maar de rechter was milder. Ze sloegen hun slag telkens door gebruik te maken van een wisseltruc.
The post “Haar buste diende als portefeuille”: koppel veroordeeld voor gesjoemel met wisseltruc in Okay-winkels appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Even erg als Jeffrey Epstein”: agenten onthullen verontrustende details over sekskamers van Sean ‘Diddy’ Combs

Er zijn inmiddels meer details bekend over de zogenaamde sekskamers in het huis van Sean ‘Diddy’ Combs. Volgens een federale bron waren de kamers in zijn huis in Miami gevuld met seksspeeltjes, bondage-uitrusting, verborgen camera’s en lingerie. “Het was te vergelijken met de zaak van Jeffrey Epstein”, vertelt een agent aan ‘The New York Post’.

Lees meer »

Nieuwe gezichten in De Wassenaard

Het acute lerarentekort blijft voor heel wat scholen een probleem. Voor directies en schoolbesturen is het tijdens de grote vakantie vaak nagelbijten en angstig afwachten wanneer ze op zoek moeten naar een vervanger voor een leerkracht die op pensioen gaat of de school verlaat. In De Wassenaard werken sinds begin deze maand drie nieuwe leerkrachten.
The post Nieuwe gezichten

Lees meer »

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

Rechtbank laat vermoedelijke brandstichter vrij omdat hij al te lang in de cel zit: “Zo kan het niet langer”

Een man die verdacht wordt van opzettelijke brandstichting is door de rechter in Kortrijk vrijgelaten omdat hij al te lang in voorhechtenis zit. Dat maakt de rechtbank zelf bekend. Omdat er te weinig personeel is om gevangenen vanuit de cel naar de rechtbank te brengen, worden rechtszaken alsmaar vaker uitgesteld.
The post Rechtbank laat vermoedelijke brandstichter vrij omdat hij

Lees meer »

“‘Niet schieten’, smeekte hij, met zijn broek op de enkels. Maar een andere vuurde ongenadig”: dorpje Otegem beleeft helse nacht

Bewoners van de Zwevegemstraat in Otegem zijn zaterdagavond opgeschrikt door een botsing én een schietpartij waarbij zo’n vijf mensen betrokken waren. Daarbij viel minstens één gewonde. “Het was hallucinant”, getuigen mensen uit de buurt. Alle betrokkenen sloegen op de vlucht voor de politie er was, maar enkele verdachten werden gearresteerd in Wortegem-Petegem.

Lees meer »

Tributebands van U2 en INXS geven concert voor Think Pink

Op zaterdag 5 oktober vormt Het Entrepot in Brugge het decor voor een nieuwe editie van U2be for Think Pink. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze tribute night ten voordele van Think Pink, de nationale borstkankercampagne. Het belooft opnieuw een avond vol muzikale nostalgie te worden, met optredens van U2be The Belgian U2 Experience en van INXS Experience.<br

Lees meer »

DE GROTE PEILING. Leuven lijkt meer dan ooit ‘Mee met Mo’

Een maand voor de verkiezingen lijken de Leuvenaars meer dan ooit achter burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) te staan. In geen enkele centrumstad is men meer tevreden over het gevoerde beleid dan in Leuven. We lijken dan ook aan de vooravond te staan van een ruime overwinning voor ‘Mo’. Maar in de achterhoede wordt het voor velen bang afwachten.

Lees meer »

Woonzorgcentrum Sint-Carolus maakte radio om de actieweek rond dementie in de kijker te zetten

Elk jaar doet woonzorgcentrum Sint-Carolus mee aan de actieweek rond dementie. “We organiseren verschillende acties voor en met bewoners met en zonder dementie, familie en mantelzorgers. Zo maken we radio met Radio Carola in de kapel, een mooie rustige ruimte”, zegt beleidsmedewerker Lieke D’hondt.
The post Woonzorgcentrum Sint-Carolus maakte radio om de actieweek rond dementie in de kijker te

Lees meer »