Geen interesse voor dynamisch energiecontract

16:36 Amper 0,2 procent van de gezinnen heeft een energiecontract dat constant de prijsontwikkelingen op de energiebeurzen volgt. 

Meer krantenkoppen in België

Lokaal bestuur van Blankenberge weerlegt onjuiste informatie vzw 4 Example: “Altijd bereid tot dialoog”

Het Blankenbergse stadsbestuur reageert vandaag op een recent bericht van vzw 4 Example op sociale media. Daarin meldde voorzitter Tarik Houbrechts dat de samenwerking met het lokaal bestuur eind dit jaar zou ophouden, en wordt ook beweerd dat de vereniging niet langer erkend is door de stad. “We willen die misverstanden rechtzetten”, aldus schepen Annie De Pauw.
The post

Lees meer »

KIJK. ‘Sex Education’-acteur met pepperspray bespoten en geschopt door agenten tijdens arrestatie

Reece Richards, Eugene uit de Netflix-serie ‘Sex Education’, beweert dat hij op 4 september in West-Londen het slachtoffer werd van een onrechtmatige arrestatie en hekelt het wangedrag van de politie. Naar verluidt werd hij met pepperspray bespoten en geschopt door agenten voor de ogen van zijn schreeuwende moeder. “De hele ervaring was beschamend, diep verontrustend en vermoeiend”, schrijft hij op

Lees meer »

Werken aan markt van Eeklo kunnen nu echt van start gaan: “Klacht over bunker is onontvankelijk verklaard”

De werken aan de markt van Eeklo kunnen eind deze maand beginnen. Ze werden eerder uitgesteld nadat iemand een klacht had ingediend omdat die vond dat de bunker onder de markt niet mocht verdwijnen. De klacht is nu onontvankelijk verklaard, dus op 30 september start het archeologisch onderzoek en daarna de omgevingswerken. De markt is intussen al een tijdje autovrij.

Lees meer »

In deze stad duiken met ‘Verenigd Front Tegen Corruptie en Bullshit’ en ‘Weg File en Belastingen’ op het laatste nippertje plots twee vreemde partijen op

Op de valreep liggen er op 13 oktober in stemhokjes van de nieuwe fusiegemeente Tielt-Meulebeke geen zes lijsten, maar wel acht. De grote zes krijgen namelijk het gezelschap van twee éénmanspartijtjes, met wel heel opvallende namen. Maar wat bezielt Marc Bruggeman van ‘Het Verenigd Front Tegen Corruptie en Bullshit’ en Pieterjan Debyser van ‘Weg File en Belasting’? Waarom deze lijsten?

Lees meer »

Rik De Mil herleeft in het Zwarte Land en doet ook Charleroi herleven: “Luisteren is het moeilijkste wat er is voor een coach”

Opgestaan uit de doden: Sporting Charleroi. Met dank aan Rik De Mil (43), die zelf herleeft nadat Westerlo hem een halfjaar terug in de nasleep van die salonremise ineens bij het huisvuil zette. “In het voetbal heb je weinig vrienden, zeggen ze, maar ik heb mogen ondervinden dat veel mensen me appreciëren omwille van wie ik ben.”

Lees meer »

N-VA blijft grootste partij van Vlaanderen, nieuw drama voor Open Vld

Bijna vier maanden na de verkiezingen blijft N-VA de grootste partij van Vlaanderen. Dat blijkt uit de Grote Peiling van ‘Het Laatste Nieuws’, ‘VTM NIEUWS’, ‘RTL’ en ‘Le Soir’. Vlaams Belang veert op. Voor Open Vld is deze peiling een nieuw drama: de partij slikt haar slechtste resultaat ooit en flirt met de kiesdrempel.

Lees meer »