Verkiezingsborden Groen Tremelo spoorloos verdwenen: “Zelfs de palen meenemen, is wel heel radicaal”

Aan de Baalsebaan in Tremelo hebben onbekenden in de nacht van donderdag op vrijdag verkiezingsborden van Groen verwijderd. Ze namen ook 3 palen van 2 meter hoog mee. "Dat steek je toch niet zomaar in je wagen", klinkt het bij de partijafdeling. 

Meer krantenkoppen in België

De Kouter loopt vol voor interactief debat rond Poperingse gemeenteraadsverkiezingen

In een goed volgelopen zaal De Kouter had vrijdagavond het debat rond de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De zes partijen die opkomen waren vertegenwoordigd, in een door de Jeugdraad perfecte organisatie. Diverse thema’s kwamen aan bod, en vanuit de zaal konden interactief vragen gesteld worden via een QR-code.
The post De Kouter loopt vol voor interactief debat rond Poperingse gemeenteraadsverkiezingen appeared

Lees meer »

Von der Leyen 2.0: sterkere industrie, een afgezwakt klimaatbeleid en een signaal naar Poetin

Ursula Von der Leyen heeft deze week haar nieuwe Europese Commissie voorgesteld. Uit de samenstelling blijkt dat er meer aandacht komt voor defensie en onze concurrentiekracht en dat het klimaatbeleid wat afgezwakt wordt. De Belgische EU-commissaris wordt Hadja Lahbib, maar ze krijgt een eerder magere portefeuille. Waarom krijgt België geen belangrijke post? En hoe kan Von der Leyen het Europese

Lees meer »

Belgian Cat Kyara Linskens maakt overstap naar Russische Dinamo Koersk

Kyara Linskens gaat aan de slag bij Dinamo Koersk, zo maakte de Russische basketbalclub zaterdag bekend. De 27-jarige center speelde de laatste twee jaar voor het Franse Lattes-Montpellier, waar ze 9,1 punten, 5,2 rebounds en 2 assists per match liet optekenen.
The post Belgian Cat Kyara Linskens maakt overstap naar Russische Dinamo Koersk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open, personeel op tijdelijke werkloosheid

De Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open. Die boodschap kregen de 295 personeelsleden van de Aalsterse fabriek woensdagmiddag te horen van het moederbedrijf in de Verenigde Staten. Voor het personeel verandert er voorlopig niets tegenover vorige week, toen het systeem van tijdelijke werkloosheid werd ingevoerd. “Er is ons gegarandeerd dat de lonen worden doorbetaald”, zeggen de vakbonden.

Lees meer »

Burgemeester Kris Declercq doet oproep naar formateur Bart De Wever: “Geef ons meer middelen om overlast tegen te gaan”

Burgemeester van Roeselare Kris Declercq wil samen met politie en parket de strijd tegen overlast en drugs intensifiëren. Dat willen ze doen door de verschillende instrumenten beter op elkaar af te stemmen. Toch diegene die voor handen zijn, want alles bij elkaar zijn de mogelijkheden beperkt. Daarom doet burgemeester Kris Declercq een oproep naar federaal formateur Bart De Wever voor

Lees meer »