Elf lichamen aangetroffen op Mexicaans-Amerikaanse grens, twee van hen waren onthoofd

In de Mexicaanse stad Ojinaga, op de grens met de Verenigde Staten, zijn vrijdag de lichamen van elf mensen aangetroffen. Twee van de lichamen waren onthoofd. Dat hebben de autoriteiten bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky: “Plan voor overwinning is volledig voorbereid”

Het zogenaamde “plan voor de overwinning” van Oekraïne op Rusland is “volledig voorbereid”. Dat heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky woensdag gezegd. Zelensky wil het plan deze maand nog voorleggen aan zijn Amerikaanse evenknie Joe Biden. De Russen zijn ondertussen in de regio Koersk, die sinds begin augustus het strijdtoneel is van een Oekraïens offensief, een tegenoffensief gestart. Maandag claimden

Lees meer »

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe invloedrijke rapper Sean ‘Diddy’ Combs een seksueel roofdier werd

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »

Vrouw (77) is valse bankmedewerksters te slim af, parket waarschuwt voor toename aantal meldingen: “Ze mikken op de oudere, meest kwetsbare generatie”

Een 77-jarige vrouw uit Merelbeke werd eind augustus het slachtoffer van ‘bankmedewerkers’ die geld wegsluisden van haar rekening. Het parket waarschuwt dat ze de laatste tijd enorm veel dergelijke dossiers zien, waarbij vooral oudere mensen geviseerd worden. Tegelijk brengt het ook goed nieuws. De politie kon in dit geval de twee daders opsporen en arresteren. De twee verblijven momenteel in

Lees meer »

Er beweegt iets in Charleroi

Ook in Charleroi, met zijn vele brommertjes van weleer, duikt de elektrische step op. Ze passen op hun manier wel bij de vernieuwing die in het stadscentrum opduikt.

Lees meer »

Bart Tommelein weert zich na slechte peilingen in Oostende: “De oppositie vertelt dingen die gewoon niet waar zijn”

Enkele jaren geleden was hij hot als Vlaams minister, ondertussen is hij een van de minst geliefde burgemeesters van Vlaanderen. Maar ondanks slechte peilingen en zelfs doodsbedreigingen wil Bart Tommelein (Open VLD), burgervader van Oostende, doorgaan. “Als je enkel burgemeester wordt om populair te zijn, dan kun je beter schlagerzanger worden.”

Lees meer »

Kat die tijdens kampeertrip verloren raakte in Yellowstone, legt bijna 1.300 kilometer af in twee maanden om thuis te raken

Twee maanden lang maakte een Amerikaans koppel uit Californië zich zorgen over hun kat, nadat ze hem tijdens een kampeertripje in Yellowstone National Park kwijt waren geraakt. Wat bleek? De kat was alweer naar huis vertrokken. Het diertje werd 1.300 kilometer verderop, in Californië, levend en wel teruggevonden. “Hij had waarschijnlijk niet veel energie meer om nog verder te gaan.”

Lees meer »

Verkiezingsdebat ‘Anzegem kiest’ in de Stringe

De gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 naderen met rasse schreden. Op woensdag 25 september om 19.30 uur organiseert het bestuur van de Vichtse Dorpsraad in de theaterzaal van CC de Stringe een debat met de zeven politieke partijen die zich kandidaat stellen voor de lokale verkiezingen.
The post Verkiezingsdebat ‘Anzegem kiest’ in de Stringe appeared first on KW.be.

Lees meer »

PZ Grensleie verhuist onthaal in Menen door… schimmel: “Willen onderzoeken of het gevaarlijk is”

Het onthaal en de burelen voor afspraken van het politiecommissariaat in Menen verhuist voor onbepaalde duur naar het kantoor in Wevelgem. De reden is opmerkelijk. Een schimmel tiert welig in het hoofdgebouw. “Willen onderzoeken of het gevaarlijk is”
The post PZ Grensleie verhuist onthaal in Menen door… schimmel: “Willen onderzoeken of het gevaarlijk is” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tante getuigt op assisenproces over dood mentaal beperkte Heidi: “Ze kon zwemmen als een vis, ik geloofde het niet”

Volgens Inge Reyntjens was haar zus Heidi in april 2019 het water gevallen in het kanaal Dessel-Schoten en toen verdronken, maar wetsdokter Werner Jacobs vertelde maandag op het assisenproces dat er meer gebeurd was dan dat. Ook de tante van Inge en Heidi getuigde maandag tijdens het proces. Inge staat deze week samen met haar ex Daisy V.M. terecht voor

Lees meer »

Dirk Rosson uit Lissewege op Brugse PVDA-lijst: socialist wordt communist

Lissewegenaar Dirk Rosson, voormalig socialistisch gemeenteraadslid en burgemeesterszoon, heeft toegehapt om op de Brugse PVDA-lijst te staan. Hij prijkt op de dertiende plaats op de communistische lijst op 13 oktober bij de Brugse gemeenteraadsverkiezingen.
The post Dirk Rosson uit Lissewege op Brugse PVDA-lijst: socialist wordt communist appeared first on KW.be.

Lees meer »