Mister Withlove is eerste afvaller van ‘The Masked Singer’ en wordt ontmaskerd

Vanavond barst ‘The Masked Singer’-gekte weer helemaal los, met in totaal 14 nieuwe gemaskerde bekendheden die hun échte identiteit zo lang mogelijk verborgen willen houden. De eerste zes figuren trappen het vierde seizoen met héél veel goesting af: Giraf, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok, Zeeduivel en Boom. Jens Dendoncker (34) mag voor de tweede keer de show hosten. Speur jij mee? 

Meer krantenkoppen in België

Gestolen eten en scherven in drinkbak van hond: Delphine reageert op oplopende spanningen in ‘Kotmadam Sarafian’

De frustraties op het kot van Barbara Sarafian bereiken een kookpunt. Vuile borden die te lang blijven staan, gestolen frangipannekes en glasscherven in de drinkbak van Sarafians hond Mike zorgen voor een gespannen sfeer. Vooral studente Lorelei (20) lijkt maar niet te aarden tussen haar kotgenoten. Delphine (20) neemt het nu op voor Lorelei, maar snapt diens keuzes niet altijd.

Lees meer »

Lesbisch personage trok Joke Devynck over de streep voor ‘#LikeMe’: “Enorm belangrijk voor de beeldvorming van kinderen”

“We voelden aan alles dat het verhaal nog niet op was.” De muzikale jeugdreeks ‘#LikeMe’ krijgt in 2025 een doorstart, met een gloednieuwe cast. Nieuw talent zal Vlaamse klassiekers in een modern jasje steken en de nodige liefdesperikelen beleven. De opnames zijn volop bezig en vinden plaats aan de kust in Middelkerke. Reporter Jarne ging een kijkje nemen en sprak

Lees meer »

“Geef het me in de kleedkamer”: ex-scheidsrechter beweert dat hij Messi bewust geen kaart gaf in ruil voor zijn shirt

Geen geel in ruil voor een cadeautje. De Chileense scheidsrechter Carlos Chandía beweert dat hij Lionel Messi (37) veertien jaar geleden in de halve finale van de Copa América bewust niet bestrafte met geel na handspel, waardoor de Argentijn mocht spelen in de finale tegen Brazilië. Als compensatie wou Chandía wel zijn truitje. Messi luisterde en schonk in de catacomben

Lees meer »

Labour probeert rangen te sluiten op eerste congres sinds machtsovername

In Liverpool is zondag het eerste Labour-congres van start gegaan sinds de Britse socialisten opnieuw aan de macht zijn. Na jaren van besparingen onder de conservatieven beloofde premier Keir Starmer de openbare diensten te beschermen, maar het congres wordt overschaduwd door de financiële perikelen van het land en de kritiek op luxueuze cadeaus die Starmer aanvaardde.

Lees meer »

“In tien minuten verdween alles”

Vol ongeloof kijken inwoners in het Poolse grensgebied naar de ravage die storm Boris heeft aangericht. Maar ze hebben weinig tijd te verliezen. Er wordt samen opgeruimd, gevloekt en gehuild. Vrijwilligers schieten te hulp, ook om diefstallen tegen te houden.

Lees meer »

“Mogelijk kan hij spelen”: Guardiola komt met (kleine) update over blessure De Bruyne, die “zich al beetje beter voelt”

Nog maar de vijfde speeldag in de Premier League, maar meteen een absolute kraker. De titelverdediger Manchester City, in eigen huis tegen zijn grootste uitdager Arsenal. Guardiola versus Arteta. De Bruyne en Doku versus Trossard. City is met 12 op 12 perfect gestart, Arsenal telt na een draw thuis tegen Brighton slechts twee punten minder.

Lees meer »

Zonnebeke gaat voor label ‘Warme Gemeente’

Zonnebeke wil een warme gemeente zijn, op zoveel mogelijk vlakken. In oktober worden jaarlijks de thema’s geestelijke gezondheid en kankerbestrijding aangekaart.
The post Zonnebeke gaat voor label ‘Warme Gemeente’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“30 seconden buiten bewustzijn” na botsing, de veelbesproken fase rond Burgess en Tolu viert op aparte wijze: alle highlights van speeldag 8

Riant op kop in de Jupiler Pro League: Racing Genk. Het klopte nu ook promovendus Dender en heeft 18 op 18. Tolu – gedeeld topschutter met Heymans – scoorde én vierde opvallend. Liet ook de netten trillen: Daam Foulon. Alleen werd de speler van KV Mechelen daarbij hard geraakt: hij moest noodgedwongen met een draagberrie worden afgevoerd. Volgens coach Besnik

Lees meer »

EXCLUSIEF. Plannen onthuld om Open Vld van afgrond te redden: “Als we deze koers blijven varen, komt het nooit meer goed”

Open Vld slikt in De Grote Peiling van HLN en VTM NIEUWS haar slechtste resultaat ooit en flirt zelfs met de kiesdrempel. Hoe willen de Vlaamse liberalen er terug bovenop komen? Onze redactie legde haar oor te luister binnen de partij. Van hoger remgeld tot minder trajectcontroles: zo ziet het reddingsplan voor de nieuwe voorzitster eruit.

Lees meer »