‘Chipbedrijf Qualcomm benaderde Intel voor overname’

21:59 Het Amerikaanse chipconcern Qualcomm heeft zijn sectorgenoot Intel de afgelopen dagen benaderd met het oog op een overname. Dat meldt The Wall Street Journal vrijdagavond. 

Meer krantenkoppen in België

Hoogste aantal sterren voor koe ‘Everlasting Love’ van Willy en Griet: “We zijn trots op onze wonderkoe”

Apetrots op hun koe. Dat zijn Willy Moutton, zijn vrouw Griet Sierens en hun zoon Bert Moutton uit Torhout. Het dier heet Everlasting Love, is ruim 15 jaar oud en heeft net van de internationale rundveeorganisatie CRV het hoogste aantal sterren gekregen, met name drie. Dat betekent dat ze de titel Sterkoe 3 mag dragen, een onderscheiding die weinig voorkomt.<br

Lees meer »

Belle Perez kondigt gastartiesten Jeroen Van der Boom en Natalia aan voor haar ’25 jaar Hits’-concert in de Lotto Arena

In de Lotto Suites van de Antwerpse Lotto Arena, de concerttempel waar ze op vrijdagavond 8 november 2024 met een uniek ’25 jaar hits’ jubileumconcert haar succesvolle carrière viert, kondigde Belle Perez de gastartiesten Jeroen Van der Boom en Natalia aan. Met de lepel in de hand, achter een immense paellapan, trakteerde Belle de aanwezigen op een heerlijk verse paella.

Lees meer »

Oma Allanah (80) legt al 10 jaar elke week een bloemetje op plek waar Mikey Peeters (19) werd vermoord: “Hij zal nooit papa worden, terwijl zijn moordenaar vrij rondloopt”

“Als ik een week niet kan gaan, voel ik me slecht. Ik moét daar zijn. Het is het laatste dat ik voor mijn kleinzoon kan doen.” Al tien jaar lang trekt Allanah Weranga (80) elke week richting de Markt van Brugge. Naar de plaats waar haar kleinzoon Mikey Peeters (19) in 2014 werd vermoord. Telkens met een vers bloemetje. En

Lees meer »