Diepvriesvoedsel minder koud bewaren is goed voor klimaat en economie. Maar wat doet het met de kwaliteit?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Laat die andere ploegen maar komen”: onze analisten vinden dat Club vertrouwen moet hebben getankt (al wordt komende match al heel belangrijk)

Het strookt op het eerste gezicht niet met de cijfers – de 0-3-nederlaag tegen Borussia Dortmund. Maar onze analisten vinden wel degelijk dat bij Club Brugge het geloof mag zijn toegenomen. “Want ze hebben gewoon een goeie partij gespeeld.” En dat geeft vertrouwen voor de resterende (thuis)wedstrijden in de Champions League. “Want als de fans hier achter hun ploeg gaan

Lees meer »

9 doden en 2.750 gewonden in Libanon nadat Hezbollah-biepers massaal ontploffen: “Extreem zorgwekkende escalatie”, aldus VN

In Libanon zijn dinsdag zeker 2.750 mensen gewond geraakt toen hun Hezbollah-biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) tegelijk ontploften. Er zijn ook 9 mensen dood door de “mysterieuze” massale explosies. Naast burgers en artsen zijn er vooral honderden Hezbollah-militanten onder de slachtoffers, ook hooggeplaatste leden. De machtige Libanese militie, bondgenoot van Hamas, wijst

Lees meer »

KIJK. Met haar droomjurk én op haar gepersonaliseerde trouwsneakers: zo zal Britt het jawoord geven in ‘Blind getrouwd’

Britt heeft de eerste ‘Ja’ in haar ‘Blind getrouwd’-avontuur alvast gegeven. Ze heeft haar droom trouwjurk gevonden en kan haar enthousiasme nauwelijks verbergen. “Ik ben er zelfs sprakeloos van geworden”, knikt ze. Maar bovendien komt ze op haar trouwdag ook nog met een extra verrassing: ze draagt namelijk gepersonaliseerde trouwsneakers.

Lees meer »

Meer dan duizend gewonden nadat biepers van Hezbollah ontploffen, ook Iraanse ambassadeur in Beiroet geblesseerd

Honderden mensen in verschillende regio’s van Libanon zijn dinsdag gewond geraakt toen hun biepers ontploften. Dat heeft de Libanese minister van Gezondheid Firas Abiad gezegd. Veiligheidsbronnen spreken tegenover persbureau Reuters van meer dan duizend gewonden. Een bron binnen de machtige pro-Iraanse beweging Hezbollah zegt dat een “groot aantal” van hun leden gewond geraakt is. Doden zouden er volgens die bron

Lees meer »

Leefbaar Kortemark brengt Silvamo-stort nogmaals onder de aandacht voor aanvang gemeenteraad: “Omwonenden betalen de prijs voor een falend beleid”

De actiegroep Leefbaar Kortemark vatte een halfuurtje voor aanvang van de gemeenteraad post aan het Kortemarkse gemeentehuis om nogmaals het Silvamo-stort in de gemeente onder de aandacht te brengen.
The post Leefbaar Kortemark brengt Silvamo-stort nogmaals onder de aandacht voor aanvang gemeenteraad: “Omwonenden betalen de prijs voor een falend beleid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad

Jaarlijks wordt er gestreden tussen de twee Wingense voetbalploegen KVC Wingene en KSKV Zwevezele om de titel Ploeg van ’t stad. Het werd een spektakel met een verrassend verloop. De broers Thibeau en Maxime Samyn van de Zwevezeelse club verlieten glunderend het terrein.
The post Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad appeared first on KW.be.

Lees meer »