“Ik begrijp de commotie niet”: waarom Dina Tersago volgens opvoedingsexpert perfect in de auto mag wachten tot kinderen slapen

Tv-presentatrice Dina Tersago bleef gisteren op honderd meter van haar huis in de auto zitten, wachtend tot haar twee kinderen sliepen, en plaatste dat ook eerlijk op Instagram. Gevolg: een golf van commotie in haar inbox. “Hoezo, je wil niet bij je kinderen zijn?” Opvoedingsexpert Steven Gielis legt uit waarom hij vindt dat Tersago eigenlijk groot gelijk heeft. “Zo’n klein moment waarop je aan alle verwachtingen kan ontsnappen is net heel waardevol.” 

Meer krantenkoppen in België

“Chinees bedrijf hackt wereldwijd 260.000 routers en creëert gigantisch botnet”

Chinese hackers hebben meer dan 260.000 met internet verbonden apparaten, voornamelijk routers, gehackt om een gigantisch botnet te creëren. Dat melden de autoriteiten van verschillende landen woensdag. Een botnet is een netwerk van geïnfecteerde apparaten, bekend als bots, die door de hackers kunnen worden gebruikt om cyberaanvallen uit te voeren, zonder dat de eigenaar van de apparaten er weet van

Lees meer »

Zondagsmissen in Brussel geschrapt tijdens pausbezoek

De Brusselse parochies hebben gezamenlijk besloten om op 29 september hun zondagsmis te schrappen, zodat alle aandacht naar de pauselijke misviering kan gaan. Die begint om 09.00 uur in het Koning Boudewijnstadion. Gelovigen krijgen overigens zowel zaterdag als zondag de kans paus Franciscus te begroeten.

Lees meer »

Zeef mee naar de zeventiende eeuw als een echte archeoloog

CO7 en het Yper Museum organiseren tot en met 27 september het archeologisch project ‘Zeven naar de zeventiende eeuw’ op de site van het voormalig openluchtzwembad aan de Lange Torhoutstraat 54 te Ieper.
The post Zeef mee naar de zeventiende eeuw als een echte archeoloog appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dovy opent grootste toonzaal in Roeselare

Dovy telt momenteel 40 toonzalen, 39 in België en een in Frankrijk. De gloednieuwe toonzaal in Roeselare langs de Brugsesteenweg 381 opende officieel de deuren op 17 september. Het is meteen de grootste toonzaal van de groep.
The post Dovy opent grootste toonzaal in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rommelmarkt op zondag 29 september

Op zondag 29 september organiseert de ouderraad van de Zilverbergschool voor de eerste keer een rommelmarkt.
The post Rommelmarkt op zondag 29 september appeared first on KW.be.

Lees meer »