IN BEELD – Wondermooie melodieën tijdens show- en dansnamiddag in De Kleine Prins in Kruiseke

Landhuis De Kleine Prins, Oude Beselarestraat 311 in Kruiseke (Wervik) ademde weer één en al sfeer en gezelligheid uit tijdens de driedaagse show- en dansnamiddag met gastheer Jan Wuytens, de collega’s Michael Lanzo en huismuzikant Chris Capoen.

Na een heerlijk middagmaal was het tijd om te genieten van topartiesten. De polonaise bleef niet lang uit, de kelen werden gesmeerd en het hart werd vervuld van wondermooie melodieën. Volgende maand is Wim Leys te gast in De Kleine Prins en dit op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 oktober. (PADI/foto’s Paulette)

Info: 0486 54 49 98 – www.janwuytensmusic.be

The post IN BEELD – Wondermooie melodieën tijdens show- en dansnamiddag in De Kleine Prins in Kruiseke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Juf Bieke maakt huiswerk leuker

Bij de start van het nieuwe schooljaar lanceerde Bieke Bruneel haar website www.jufbieke.be vol educatieve spellen om huiswerk en studeren leuker te maken.
The post Juf Bieke maakt huiswerk leuker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eurostar dreigt ermee Nederland te verlaten

De uitbater van hogesnelheidstreinen Eurostar dreigt ermee in 2025 geen treinen meer te laten rijden op Nederlandse bodem. “Zonder toegang tot noodzakelijke infrastructuur worden de verbindingen met Londen en Parijs opgeschort”, zegt Eurostar-topvrouw Gwendoline Cazenave in een opiniestuk in de Nederlandse krant Het Financieele Dagblad.

Lees meer »

Oververhitte batterijen of explosieven: hoe werden honderden biepers van Hezbollah gelijktijdig tot ontploffing gebracht? “Dit is een nooit geziene operatie”

In Libanon en Syrië zijn zeker negen doden en duizenden gewonden gevallen, nadat de biepers van leden van de sjiitische groepering Hezbollah tegelijkertijd ontploften. Hoe werden de toestellen tot ontploffing gebracht en wie zit achter die operatie? “Er werden eerder al mensen vanop afstand uitgeschakeld, weliswaar met ontploffende telefoons in plaats van semafoons. Maar nog nooit eerder op dergelijke schaal”,

Lees meer »

Man steekt wild om zich heen met mes bij Erasmusbrug in Rotterdam: dode en zwaargewonde, verdachte riep “Allahu akbar” zeggen getuigen

Bij de Erasmusbrug in de Nederlandse havenstad Rotterdam is donderdagavond rond 20 uur een man overleden nadat een voorbijganger hem stak met een groot mes. De stekende man maakte een tweede slachtoffer dat zwaargewond en met spoed naar het ziekenhuis gebracht is. Ook de verdachte raakte gewond toen hij overmeesterd kon worden door omstanders en toegesnelde agenten.

Lees meer »

Overleden 75-jarige kandidate blijft op kieslijst van CD&V staan in Zandhoven: “Vervanging zou te pijnlijk zijn”

In Zandhoven zal Lydia Cautereels (75), die woensdagnacht overleed, op de lijst van de lokale CD&V blijven staan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat schrijft Gazet Van Antwerpen en het nieuws is bevestigd aan VRT NWS. Ze zal dus niet vervangen of verwijderd worden van de lijst. "Dat zou te pijnlijk zijn voor ons, we willen hiermee een eerbetoon aan haar

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Week van de Mobiliteit en dan sporen scholen hun leerlingen aan om te voet of met de fiets te komen, ook als ze dat niet gewend zijn.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Will Smith’ kwam in vrede en Jodie Foster won eindelijk een prijs: alles wat je moet weten over de Emmy’s

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ schitterden als grote winnaars bij de Emmy Awards in Los Angeles. Maar ook voor Jodie Foster was het een bijzondere avond. Na twee golden globes en twee oscars, won ze (eindelijk) een Emmy. Al kwam het opvallendste moment toch van Will Smith. Het was namelijk niet de acteur die in de prijzen viel, maar

Lees meer »

Assebroek krijgt vernieuwde fietspaden in Dries en Weidestraat

Maandag 23 september start aannemer Devriese nv met het uitbreken van de fietspaden in Dries in Assebroek. In totaal komt er ongeveer 640 meter nieuw fietspad met een rode asfaltlaag voor een verhoogd rijcomfort. Om hinder te voorkomen wordt elke kant apart aangepakt. De werken zullen twee weken duren.
The post Assebroek krijgt vernieuwde fietspaden in Dries en Weidestraat

Lees meer »