Vader van overleden baby uit Avelgem blijft aangehouden

De vader van het jongetje van vier maanden dat maandag overleed door shakenbabysyndroom, blijft aangehouden op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen.

 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 60 brouwerijen en 400 bieren op zestiende editie van Brugs Bierfestival

Zaterdagvoormiddag werd de intussen al zestiende editie van het Brugs Bierfestival officieel geopend. Bierliefhebbers, die opnieuw van alle hoeken van de wereld komen, kunnen er kiezen uit meer dan vierhonderd bieren van wel zestig brouwerijen. Eli Noë van ‘t Brugs Bierinstituut presenteerde er in primeur zijn eau de vie op basis van twee van zijn bieren.
The post Meer

Lees meer »

Mooie nazomer op komst: hoe warm wordt het? En hoelang kunnen we ervan genieten?

Terwijl Centraal-Europa wordt getroffen door overvloedige neerslag en zelfs sneeuw in de Alpen, evolueert het weerbeeld in West-Europa naar een nazomerse variant. Later deze week is zelfs een zomerse 25 °C mogelijk. Maar waar komt dit zomerse weerbeeld plots vandaan? Hoe warm zal het worden? En hoelang mogen we van deze nazomer genieten? Weeranalist Nicolas Roose duikt in de weerkaarten.

Lees meer »

Bjorn Caenepeel leeft zich uit als T2 bij Dosko Sint-Kruis (2A)

De festiviteiten rond het honderdjarig bestaan hebben Dosko Sint-Kruis allicht een boost gegeven. In de competitie werd nog niet verloren en alle kernleden blaken van vertrouwen. Nu wacht de derby op bezoek bij Daring Brugge, dat nog geen enkel punt sprokkelde.
The post Bjorn Caenepeel leeft zich uit als T2 bij Dosko Sint-Kruis (2A) appeared first on KW.be.

Lees meer »

“60 tot 100 punten aftrek is realistisch”: deze straffen riskeert Man City op ‘proces van de eeuw’, dat vandaag start

Vandaag gaat het ‘proces van de eeuw’ tegen Manchester City van start. De club van Kevin De Bruyne en Jérémy Doku moet zich de komende weken verantwoorden voor de 115 aanklachten voor financiële wanpraktijken die de Premier League indiende tegen de Engelse kampioen. Indien schuldig bevonden, riskeert City stevige boetes, puntenaftrek en/of zelfs degradatie uit de Premier League. Een uitspraak

Lees meer »

BEKIJK: Cruciale punten in de Westhoek op vandaag versus net na de wateroverlast van november 2023

In november 2023 werd de Westhoek geteisterd door hevige neerslag met wekenlange wateroverlast als gevolg. Het waterpeil bereikte in de nacht van 17 november een absolute piek. Toen stond 51 miljoen kubieke meter overstromingswater in de Westhoek. Het contrast met het landschap vandaag aan de vooravond van de misschien wel opnieuw natte herfst is groot. Bekijk het verschil hieronder in

Lees meer »