Boze panda blokkeert deur en valt verzorgster aan

In de zoo van het Chinese Chongquing heeft een panda een vrouwelijke dierenverzorgster aangevallen. Dit nadat het dier eerst de verzorgster belette zijn hok te verlaten. De panda, genaamd Ding Ding, achtervolgde haar en viel haar aan, en nadat ze probeerde het dier af te houden, zorgde hij ervoor dat ze struikelde, waarna hij zich op haar stortte. Gelukkig kon de vrouw ontkomen en kwam ze er met de schrik vanaf.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Bram’ werd zo zwaar in elkaar geslagen dat hij blijvende hersenschade opliep: “Ik kan zelfs niet voor mijn pasgeboren zoontje zorgen”

Voor de rest van zijn leven hersenschade en amper voor zijn pasgeboren zoontje kunnen zorgen. Dat is de harde realiteit voor ‘Bram’ na een zware vechtpartij in Antwerpen. Drie onbekende mannen slaan en schoppen hem en zijn vrienden helemaal in elkaar. De politie verspreidt harde beelden van de vechtpartij én van de amokmakers in de hoop dat iemand hen herkent:

Lees meer »

At Your Service start afdeling voor professionele schoonmaak

Sinds 2006 runnen Marie-Anne Demuynck en haar dochter Nathalie Verbrugge dienstenchequesbedrijf At Your Service. Sinds 1 september hebben ze de activiteiten uitgebreid met At Your Service Professional, een afdeling voor professionele schoonmaak. Hiermee willen ze hun bedrijf een nieuwe boost geven.
The post At Your Service start afdeling voor professionele schoonmaak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw die geruchten verspreidde over migranten die katten en honden opeten in Springfield: “Het was niet de bedoeling”

De vrouw uit Springfield, Ohio, die op sociale media bericht had over Haïtiaanse immigranten die huisdieren van de lokale bevolking stelen en opeten – wat Donald Trump in zijn debat tegen Kamala Harris gebruikte – zegt spijt te hebben van dat bericht. “Het ontplofte gewoon en werd iets dat niet mijn bedoeling was”, vertelde ze aan NBC News.

Lees meer »

Team Avelgem stelt nieuwe lijst voor: “Samenwerken is de boodschap”

Team Avelgem heeft naar aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen hun nieuwe lijst voorgesteld, met daarin een aantal bekende gezichten, maar ook acht nieuwe kandidaten. “Wij willen graag terug meebesturen”, klinkt het bij de enthousiaste kandidaten.
The post Team Avelgem stelt nieuwe lijst voor: “Samenwerken is de boodschap” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oliver (24) koopt eiland voor een prikje, maar moet hard werken om er te kunnen wonen: “Er is niets te zien, alleen bomen, mos en gras”

Oliver Russel (24) droomt van zijn eigen eiland. Maar daar moet twintiger met dubbele nationaliteit – hij is Amerikaans en Fins – hard voor werken. Het eiland heeft hij al: in maart 2024 kocht hij samen met zijn vriendin een eigen stukje paradijs op zo’n twee uur rijden van Helsinki. “Voor minder dan een voorschot voor een huis”, aldus de

Lees meer »

Amerika-expert na tweede moordpoging op Trump: “Hij heeft vijanden die het op zijn leven hebben gemunt, daar kunnen z’n marketeers mee aan de slag”

Negen weken nadat een 20-jarige man tijdens een campagnebijeenkomst een mislukte moordaanslag op oud-president Donald Trump pleegde, werd een 58-jarige gewapende man aangehouden die de golfspelende Trump nabij zijn huis in Florida in het vizier nam. Wat betekent dit voor Trumps kansen om het Witte Huis te heroveren? Expert Amerikaanse politiek Herman Matthijs (VUB): “Zijn campagneteam zal dit zeker uitspelen.”

Lees meer »

“Als men binnen Anderlecht blijft geloven in Riemer, waarom neemt niemand dan de verantwoordelijkheid om dat ook voor de camera te doen?”

Brian Riemer zit opnieuw aan de tekentafel, voor het (cruciale) tweeluik Charleroi-Ferencváros. Anderlecht weigert ondertussen mee te gaan in een sfeer van crisis. “Maar waarom neemt niemand van de beleidsbepalers dan de verantwoordelijkheid om Riemer voor de camera te verdedigen? Mét klank”, vraagt onze chef voetbal Niels Poissonnier zich af. Inzicht in een fluisterverhaal.

Lees meer »

‘Will Smith’ kwam in vrede en Jodie Foster won eindelijk een prijs: alles wat je moet weten over de Emmy’s

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ schitterden als grote winnaars bij de Emmy Awards in Los Angeles. Maar ook voor Jodie Foster was het een bijzondere avond. Na twee golden globes en twee oscars, won ze (eindelijk) een Emmy. Al kwam het opvallendste moment toch van Will Smith. Het was namelijk niet de acteur die in de prijzen viel, maar

Lees meer »

“Regen van slagen en schoppen”: mannen riskeren celstraf voor zinloos geweld tegen gezin in zomerbar

Een woordenwisseling op de dansvloer van een populaire zomer in Kortemark, ontaardde in bruut geweld. Een jongeman werd bewusteloos gemept en ook de rest van zijn familie kreeg rake klappen. Drie mannen staan nu terecht voor de Brugse rechtbank en riskeren een celstraf.
The post “Regen van slagen en schoppen”: mannen riskeren celstraf voor zinloos geweld tegen gezin in

Lees meer »

Assebroek krijgt vernieuwde fietspaden in Dries en Weidestraat

Maandag 23 september start aannemer Devriese nv met het uitbreken van de fietspaden in Dries in Assebroek. In totaal komt er ongeveer 640 meter nieuw fietspad met een rode asfaltlaag voor een verhoogd rijcomfort. Om hinder te voorkomen wordt elke kant apart aangepakt. De werken zullen twee weken duren.
The post Assebroek krijgt vernieuwde fietspaden in Dries en Weidestraat

Lees meer »