Brusselse beurs: de (kleine) kater na het (bescheiden) feestje

14:04 De euforie over de Amerikaanse renteverlaging lijkt alweer voorbij. Beleggers nemen winst op cyclische bedrijven en kiezen voor defensieve waarden. Cofinimmo geniet van een vers koopadvies, Crescent v… 

Meer krantenkoppen in België

Na levenslang verbod is Tanja Dexters vastberaden rijbewijs terug te eisen: “Een echte alcoholist kan geen zeven maanden zonder, ik wel”

Ex-Miss België Tanja Dexters (46) is vastberaden om haar rijbewijs terug te krijgen. Tanja kreeg in 2021 na meedere verkeersinbreuken te horen dat ze levenslang ongschikt verklaard werd om te rijden, maar hoopt nu dus dat daar verandering in komt. “Momenteel ben ik fulltime huisvrouw en leef ik op kosten van mijn man. Zonder rijbewijs kan ik gewoon niet ondernemen

Lees meer »

“Enorm vereerd, maar ik heb bedankt”: Sofie Dumont, nu in ‘De verraders’, had privé-chef kunnen zijn van koning Filip

Ze mag dan misschien wat koel en kil overkomen, chef-kok Sofie Dumont (50) heeft een groot hart voor anderen en zeker voor haar dochter Grace (11). Die heeft, net als haar moeder, een sterke wil. “Ik wil geen kind dat zich heel de tijd achter de mama verstopt”, vertelt Dumont in een interview met ‘Story’. Daarin verklapt ze ook waarom

Lees meer »

Ophef rond nieuwe regels voor toeristen die naar Spanje reizen: “Dit is totaal onrealistisch”

In de reissector is er ophef over nieuwe reisbeperkingen die Spanje binnen een tiental dagen invoert. Hotels, bungalowparken, campings en autoverhuurders moeten vanaf 1 oktober een ‘enorme waslijst’ aan gegevens van hun klanten doorgeven waaronder bankrekening, telefoonnummer en paspoortdetails. Dat schrijft de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’. Er is nog veel onduidelijk over hoe dat moet gebeuren.

Lees meer »

Broers Axel en Gilles nemen koffiehuis Eliana over

Enkele weken nadat koffiehuis Eliana een aantal producten officieel een erkenning als Beernems streekproduct kregen, wordt de zaak overgenomen door Axel en Gilles Beuselinck. Voormalig uitbater Ann Vandenbussche geniet ondertussen van een welverdiend pensioen.
The post Broers Axel en Gilles nemen koffiehuis Eliana over appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zussen Marlies en Lien openen de deuren van ‘Barsista’ in Roeselare: “We gaan voor gezonde en verse producten”

Maandag 23 september openen de zussen Lien (30) en Marlies Verhelst (27) de deuren van Barsista langs de Westlaan in Roeselare. In hun nieuwe zaak kunnen mensen genieten van een ontbijt, een lunch of een lekkere koffie. “We gaan voor gezond en vers, maar de gebruikelijke zoetigheden zullen hier zeker niet ontbreken.”
The post Zussen Marlies en Lien openen

Lees meer »

Proces over Fransman die zijn vrouw drogeerde en liet verkrachten opnieuw uitgesteld

Het proces over de Franse zeventiger die zijn vrouw jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen is uitgesteld naar dinsdag. Hoofdbeklaagde Dominique Pelicot was maandagochtend niet op hoorzitting, waarna de zitting zonder hem van start ging. Maar even later werd die zitting dan toch tijdelijk opgeschort nadat de burgerlijke partijen de “abnormale” situatie aan de kaak stelden.

Lees meer »

“Sta ik naast Kabouter Plop, dan moet ik omhoog kijken”

Tijdens het Kustschlagerfestival in Plopsa De Panne zorgde Garry Hagger dat het publiek genoot van zijn show. De zanger zong o.a. ‘Het Allermooiste’, maar ook ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’, enz.
The post “Sta ik naast Kabouter Plop, dan moet ik omhoog kijken” appeared first on KW.be.

Lees meer »