15 jaar lange zoektocht krijgt hartverscheurend einde in Heverlee: katje Poekie overlijdt in armen van baasje

15 jaar lang zocht Suzy naar haar huisdier, de kat Poekie. Tot gisteren, toen vzw Cattitude, die zich inzet voor zwerfkatten in Leuven, haar opbelde. Of ze meteen kon langskomen was de boodschap, want het katje zou elk moment kunnen overlijden. Poekie overleed in Suzy’s armen. 

Meer krantenkoppen in België

Ronde van Prinses Lara van start, maar in één gemeente mag ze niet passeren: “We hebben er ons bij neergelegd”

In de dorpskern van Nokere wordt op zondag 22 september de permanente fietsroute Ronde van Lara officieel geopend. De route slingert door Anzegem, Avelgem, Kruisem, Wortegem-Petegem, Maarkedal en Oudenaarde. Kluisbergen weigerde de route op haar grondgebied. De papa van de vorig jaar overleden Lara zegt dat de familie er zich heeft bij neergelegd.

Lees meer »

Zo vol zit de kalender echt: 106 dagen bijna non-stop voetbal

“Mijn vrees is dat we naar te veel wedstrijden gaan”, zei Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe afgelopen weekend. Bij de start van het Europese clubvoetbal nemen we de proef op de som: er volgt een ongeziene lawine aan non-stop voetbal. Alleen al in de Belgische en de vijf grote competities zal er op 85 procent van de dagen live voetbal te

Lees meer »

WZC Zilvervogel brengt dementie onder de aandacht

Woonzorgcentra Zilvervogel Woumen en Zilvervogel Reninge organiseren naar aanleiding van de Week van de Dementie verschillende activiteiten om dementie onder de aandacht te brengen.
The post WZC Zilvervogel brengt dementie onder de aandacht appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Men schrikt ervan hoe mooi Kortrijk is geworden”: Kortrijk verder ontharden of even op de pauzeknop duwen?

“De stad is een stuk groener geworden, dat kan niemand ontkennen”, klinkt het bij Ruth Vandenberghe. De lijsttrekker van Team Burgemeester Stadslijst voor Kortrijk is trots op het Groeningepark, het Sint-Michielsplein, de Leietuin, de Vlasakker enzovoort. Maar waar kan een volgende bestuursploeg verder ontharden en tegen welke kost?
The post “Men schrikt ervan hoe mooi Kortrijk is geworden”: Kortrijk

Lees meer »

“Voelde het leven uit mij geknepen worden”: broers terecht na vechtpartij met agenten aan stripclub in Harelbeke

“De ergste interventie in mijn 12-jarige loopbaan.” Een agent van de politiezone Gavers (Harelbeke-Deerlijk) liet op de rechtbank in Kortrijk weinig aan de verbeelding over hoe hij zich bijna 2 jaar na een fout gelopen interventie aan striptease lounge Secrets Club in Harelbeke nog voelt. Een 41-jarige man uit Harelbeke riskeert 30 maanden cel voor poging doodslag omdat hij de

Lees meer »