“Vrees voor zelfmoordpoging”: justitie plaatst Sean ‘Diddy’ Combs onder verscherpt toezicht in zijn cel

Sean ‘Diddy’ Combs (54) staat onder streng toezicht in de gevangenis, zo melden bronnen aan de Amerikaanse media. “Preventieve maatregelen zijn genomen om te voorkomen dat hij zelfmoord pleegt,” aldus ‘People’. De rapper blijft opgesloten in afwachting van zijn proces, waarover steeds meer details naar buiten komen. Zo zouden Hollywoodsterren die aanwezig waren op een van zijn seksfeestjes opgeroepen kunnen worden als getuigen. “Hij is goed bevriend met Jay-Z en Justin Bieber, maar of ze ook aanwezig waren moet nog blijken.” 

Meer krantenkoppen in België

Unizo Ledegem viert jubileum: 75 jaar steun voor ondernemers

Op zaterdag 14 september vierde Unizo Ledegem in het Capellehof in Rollegem-Kapelle haar 75ste verjaardag. Een vijftigtal personen genoten er van een uitgebreid feest. “Het is belangrijk dat we de vele ondernemers in de gemeente samenbrengen.”
The post Unizo Ledegem viert jubileum: 75 jaar steun voor ondernemers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ecopolis zet bezorgdheid rond het klimaat om in engagement

Voor het vijfde jaar op rij vindt op 28 en 29 september een editie van Ecopolis in Budascoop in Kortrijk plaats. Met de Zweedse jeugdwerker/auteur Nicolas Lunabba en een extra performance van Lucia Palladino en Lieve Zusjes Stoere Broers rond ‘contemplatief activisme’ is het programma helemaal rond.
The post Ecopolis zet bezorgdheid rond het klimaat om in engagement appeared

Lees meer »

Geen enkele partij nog voor nieuwbouw aan Thermen

De langverwachte oplossing voor het verval van de Koninklijke Gaanderijen en het Thermengebouw bleek geen robuust plan en het Thermendossier werd een verkiezingsthema. Moet er nieuwbouw toegelaten worden naast het Thermae Palace en de Gaanderijen?
The post Geen enkele partij nog voor nieuwbouw aan Thermen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rik De Mil herleeft in het Zwarte Land en doet ook Charleroi herleven: “Luisteren is het moeilijkste wat er is voor een coach”

Opgestaan uit de doden: Sporting Charleroi. Met dank aan Rik De Mil (43), die zelf herleeft nadat Westerlo hem een halfjaar terug in de nasleep van die salonremise ineens bij het huisvuil zette. “In het voetbal heb je weinig vrienden, zeggen ze, maar ik heb mogen ondervinden dat veel mensen me appreciëren omwille van wie ik ben.”

Lees meer »

Zondag gaat Ronde van Lara officieel van start: “Met dank aan de gemeenten die hun medewerking verlenen!”

Komende zondag 22 september wordt in hartje Nokere de permanente fietsroute Ronde van Lara officieel geopend. De schilderachtige route loopt door Anzegem, Avelgem, Kruisem, Wortegem-Petegem, Maarkedal en Oudenaarde. “We hebben ons met de familie erbij neergelegd dat de gemeente Kluisbergen weigert de route op haar grondgebied te laten passeren” stelt Pieter Demeulemeester, de vader van de vorig jaar overleden driejarige

Lees meer »

Nieuwe VR-kijker in Brugge vertelt volgend hoofdstuk over de Verdwenen Zwinhavens

De zes virtual reality kijkers van het project ‘Verdwenen Zwinhavens’ werden sinds de start in 2021 al 217.500 keer bekeken. Dinsdagnamiddag werd ter hoogte van de Koninklijke Stadsschouwburg, op de hoek van de Vlamingstraat en de Adriaan Willaertstraat, een zevende VR-kijker onthuld, als volgend hoofdstuk in een boeiend historisch verhaal.
The post Nieuwe VR-kijker in Brugge vertelt volgend hoofdstuk

Lees meer »

Gerenommeerd restaurant Epsom maakt plaats om groeiend aantal medewerkers van BrightAnalytics te faciliteren

BrightAnalytics, de West-Vlaamse SaaS scale-up gespecialiseerd in geconsolideerde managementrapportering, heeft onlangs het bekende Epsom Restaurant in Roeselare aangekocht. Deze week starten de werken aan de herontwikkeling van de site, die zal bijdragen aan de verdere groei en de ambitieuze toekomstplannen van het bedrijf.
The post Gerenommeerd restaurant Epsom maakt plaats om groeiend aantal medewerkers van BrightAnalytics te faciliteren appeared

Lees meer »

“Hij heeft twee jaar lang op mij gewacht”: Trisha vindt nieuw liefdesgeluk bij Orlando

Zangeres Trisha (41), de ex-partner van Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé zaliger, heeft opnieuw de liefde gevonden. Bij Orlando (33) uit Izegem. “We kennen elkaar al twee jaar.” Maar het was absoluut geen liefde op het eerste gezicht, verklapt Trisha in ‘TV Familie’. “Telkens ik iets te veel had gedronken, belde ik naar hem.” Ondertussen laait de passie wel hoog

Lees meer »

Oostende blikt bijzonder tevreden terug op Ensor 2024: “Nog lang impact op ons imago”

Na negen maanden vol boeiende activiteiten en culturele evenementen eindigt Ensor 2024 in Oostende dit weekend. Het veelzijdige stadsfestival, georganiseerd naar aanleiding van het 75-jarig overlijden van de beroemde kunstenaar James Ensor, blikt bijzonder tevreden terug. Dit weekend volgt nog een grote apotheose rond de Duinenkerk, waar het graf van de kunstenaar is (zie p. 6).
The post Oostende

Lees meer »