LIVE WERDER BREMEN – BAYERN (za, 15u30). Ook Kompany, die Müller op hilarische wijze ziet vallen, pleit voor bovengrens op aantal matchen

Bayern München gaat op de vierde speeldag van de Bundesliga op bezoek bij Werder Bremen, het nummer acht dat 5 op 9 telt. Kompany en co zijn nog foutloos na drie duels en maakten dinsdag in de Champions League nog brandhout van Dinamo Zagreb: 9-2. Trekt de Duitse recordkampioen die lijn door tijdens de moeilijke verplaatsing aan de Weser? 

Meer krantenkoppen in België

Cycloon Boris zorgt óók voor plezier, zo getuigt dit Vlaamse gezin in Oostenrijk: “In zeven jaar nog nooit meegemaakt”

Boris zorgt voor ellende alom in Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië, maar ook voor plezier. In Mühlbach am Hochkönig, een dorp in het Oostenrijkse Salzburger Land, gingen Bart Van Hombeek (39) en zijn zoon Marcel (5) vandaag gewoon snowboarden. “Er lag op sommige plekken een meter sneeuw. En vorige week zaten we nog in onze t-shirt in de tuin.”

Lees meer »

Dan toch verkiezingen in Spiere-Helkijn met oprichting éénmanslijst van Luc Pollet: “Ik wil dat de democratie blijft”

Even leek het dat er maar één partij zou zijn bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober 2024, maar lastminute heeft dierenarts Luc Pollet een lijst neergelegd, Horizon 8587.
The post Dan toch verkiezingen in Spiere-Helkijn met oprichting éénmanslijst van Luc Pollet: “Ik wil dat de democratie blijft” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Blankenberge zet in op meer groen in de stad

Het lokaal bestuur diende bij de provincie een subsidiedossier in om de Parkstraat te vergroenen. “We kozen voor de Parkstraat vanwege het kleinschalige karakter en de uitdagingen die gepaard gaan met het toevoegen van groen in een dergelijke straat”, licht schepen Patrick De Klerck, bevoegd voor Stedenbouw en provincieraadslid, toe.
The post Blankenberge zet in op meer groen in

Lees meer »

N-VA Zedelgem stelt volle kieslijst met 27 kandidaten voor: “Inhoudelijk het verschil maken”

Een maand voor verkiezingsdag 13 oktober maakt ook N-VA Zedelgem haar voltallige kandidatenlijst bekend. Niko Larock is lijsttrekker, gevolgd door raadslid Ann Pattyn en Emma Casteleyn van Jong-N-VA. Femma Zedelgem-voorzitster Annie Van Steelant duwt de lijst met 27 kandidaten, die staan voor een andere politieke stem in de gemeenteraad.
The post N-VA Zedelgem stelt volle kieslijst met 27 kandidaten

Lees meer »

Herkennen de ‘Thuis’-fans dit schilderij? VRT 1-soap knipoogt in jubileumseizoen naar het verleden met nostalgische elementen

‘Thuis’ blaast dit jaar 30 kaarsjes uit en dat laat de VRT 1-soap niet stilletjes voorbijgaan. De makers hebben een speurtocht bedacht waarin kijkers verwijzingen naar het roemrijke ‘Thuis’-verleden kunnen ontdekken. De eerste hint kwam in de vorm van een schilderij dat jarenlang in de woonkamer van Simon en Frank prijkte, maar verloren ging in een brand.

Lees meer »

Drie artsen vragen vrijspraak na dramatisch overlijden Jonas (24) in Brugs ziekenhuis: “Die agressieve bacterie was enige schuldige”

In augustus 2017 werd een agressieve en bijzonder zeldzame vorm van hersenvliesontsteking Jonas Slagmulders (24) fataal in het Brugse AZ Sint-Jan. Zeven jaar later staan drie artsen voor de strafrechtbank wegens onopzettelijke doding en schuldig verzuim. Volgens de nabestaanden grepen zij niet adequaat genoeg in. “Wellicht gaan we nooit precies weten wat er die dag gebeurd is”, zuchten ze. De

Lees meer »