Opmerkelijk zoekertje op Facebook Marketplace: Kevin verkoopt… zijn enkelband

Een man uit Wallonië biedt via Facebook zijn enkelband te koop aan. “Ze zijn hem nooit komen ophalen”, schrijft hij.

 

Meer krantenkoppen in België

Vakbonden vormen front in Audi-betoging

Zo’n 5.500 mensen kwamen deze voormiddag samen in Brussel om te betogen naar aanleiding van de nakende sluiting van de Audi-fabriek in Vorst. Onder het motto “De industrie is van ons”, liepen de leden van verschillende vakbonden mee in de nationale staking. “Van het Belgische tot het Europese niveau, de politiek moet ons verdedigen.”

Lees meer »

Broers Axel en Gilles nemen koffiehuis Eliana over

Enkele weken nadat koffiehuis Eliana een aantal producten officieel een erkenning als Beernems streekproduct kregen, wordt de zaak overgenomen door Axel en Gilles Beuselinck. Voormalig uitbater Ann Vandenbussche geniet ondertussen van een welverdiend pensioen.
The post Broers Axel en Gilles nemen koffiehuis Eliana over appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koningskoppel Walter Baele en Liv Van Aelst, olijk duo Maja Van Honsté en Steven Colombeen én feeërieke Line Ellegiers naast ‘Doornroosje’ Lotte De Clerck in sprookjesmusical

Vanaf 12 april 2025 presenteert Deep Bridge een volledig nieuwe versie van de geliefde sprookjesmusical ‘Doornroosje’ in opeenvolgend Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Met Lotte De Clerck werd het gedroomde Doornroosje reeds gevonden en nu krijgt ook de rest van de zinnenprikkelende hoofdcast vorm.
The post Koningskoppel Walter Baele en Liv Van Aelst, olijk duo Maja Van Honsté

Lees meer »

Zo’n 50 vrijwilligers maken Kuurne opnieuw een stukje mooier tijdens Week van de Duurzame Gemeente

Zaterdagochtend hebben zo’n vijftig enthousiaste vrijwilligers Kuurne weer een stukje mooier gemaakt. Dit vond plaats in het kader van de Week van de Duurzame Gemeente, met ondersteuning van Imog. Het is inmiddels de derde keer dat Kuurne deelneemt aan dit initiatief.
The post Zo’n 50 vrijwilligers maken Kuurne opnieuw een stukje mooier tijdens Week van de Duurzame Gemeente appeared

Lees meer »

Panelgesprek over middelengebruik in de bib: “Er leven heel wat vragen”

Met de regelmaat van de klok komen berichten over middelengebruik zeg maar drugs in de brede zin van het woord in de media: chauffeurs onder invloed, illegale plantages en transporten, opgepakte dealers… Ook bibliothecaris Elke Vandewalle merkte die bezorgdheid bij de bezoekers van de bib en organiseert een panelgesprek op woensdag 25 september.
The post Panelgesprek over middelengebruik in

Lees meer »

Bakker Jan leeft zich uit met bolletjestaart voor toprenster Justine Ghekiere en marspeinen eendjes voor de Duck Race

Justine Ghekiere wordt komende maandag in De Leest in Izegem gehuldigd. Het sein voor ‘Bakker Jan’ om een ‘bolletjestaart’ te ontwikkelen als eerbetoon aan de renster die in de afgelopen Ronde van Frankrijk de bolletjestrui pakte nadat ze eerder ook al een rit had gewonnen. Maar het kan niet op voor ‘Bakker Jan’, die straks de fakkel doorgeeft aan zijn

Lees meer »

Amerika-expert na tweede moordpoging op Trump: “Hij heeft vijanden die het op zijn leven hebben gemunt, daar kunnen z’n marketeers mee aan de slag”

Negen weken nadat een 20-jarige man tijdens een campagnebijeenkomst een mislukte moordaanslag op oud-president Donald Trump pleegde, werd een 58-jarige gewapende man aangehouden die de golfspelende Trump nabij zijn huis in Florida in het vizier nam. Wat betekent dit voor Trumps kansen om het Witte Huis te heroveren? Expert Amerikaanse politiek Herman Matthijs (VUB): “Zijn campagneteam zal dit zeker uitspelen.”

Lees meer »

Ex-burgemeester Ward Vergote dan toch geen lijstduwer van VISIE in Moorslede

Ex-burgemeester van Moorslede Ward Vergote mag niet als lijstduwer op de lijst van zijn partij VISIE staan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Dat heeft het gemeentelijk hoofdbureau beslist. Vergote werd voor belangenvermenging veroordeeld bij de aankoop van een stuk grond en volgens het Lokaal Kiesdecreet mag een kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen niet veroordeeld zijn voor bepaalde misdrijven.

Lees meer »

Zal de oorlog uitbreiden naar hier? Kolonel Housen geeft antwoord op vragen van onze lezers: “De komende weken worden cruciaal voor Oekraïne”

De oorlog in Oekraïne staat voor een cruciale herfstfase. Het Russische leger zal proberen om nog zo veel mogelijk grondgebied te veroveren voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van begin november, maar wat gebeurt er daarna? Wanneer komt er vrede? Waarom grijpt de NAVO niet harder in? Onze lezers stuurden ons de voorbije dagen tientallen vragen over het conflict. Onze defensie-expert, kolonel

Lees meer »