KIJK. Zo ziet het vernieuwde VTM NIEUWS eruit

VTM NIEUWS en VTM hebben een upgrade gekregen. VTM kreeg een nieuw logo en huisstijl, maar ook de look en feel van VTM NIEUWS werd dus opgefrist. 

Meer krantenkoppen in België

Kenny getuigt nadat zijn vrouw en drie kinderen crashen voor zijn ogen: “Ik wist niet wat ik ging aantreffen in de auto”

“Alsof de grootste nachtmerrie plaatsvond.” Vlak voor zijn ogen zag Kenny Arys hoe zijn echtgenote en hun drie kinderen met de auto tegen een boom knalden op een rechte baan in het Oost-Vlaamse Aalter. Toen de vrouw op weg naar huis haar hoofd draaide naar de kinderen die kabaal maakten op de achterbank, beging ze een stuurfout. “Ik was opgelucht

Lees meer »

Wzc Sint-Godelieve krijgt een nieuw zadeldak

Deze maand wordt hard gewerkt aan het dak van woonzorgcentrum Sint-Godelieve in de Sint-Jans-Gasthuisstraat. “Concreet wordt het bestaande zadeldak zo goed als volledig vernieuwd”, geeft campusdirecteur Ilse Vandenbroucke mee. Zo worden overbodige schouwen weggenomen en worden de goten vernieuwd. Er komt een nieuw onderdak, isolatie en nieuwe dakpannen.
The post Wzc Sint-Godelieve krijgt een nieuw zadeldak appeared first on

Lees meer »

Cycloon Boris eist mensenlevens

Het hele weekend heeft de cycloon Boris regen uitgestort boven Centraal- en Oost-Europa, met urenlange stortbuien, dambreuken en kolkende water­massa’s in onder meer Oostenrijk, Tsjechië, Roemenië en Polen tot gevolg.

Lees meer »

“Als gids mag je ook een beetje entertainer zijn”

Ieper De Gidsenkring Ieper-Poperinge viert op 28 september haar zestigste verjaardag met gratis gidsbeurten. Dorothée Couckhuyt – eveneens 60 jaar – zetelt al bijna tien jaar in het bestuur van de gidsenkring en neemt vaak de Engelstalige toeristen op sleeptouw. “Ik ben dan ook een Anglofiel”, zegt Dorothée, die ook reisleider is.
The post “Als gids mag je ook

Lees meer »

Jong Keukengeweld bij LOS: “Blij met wat we tot nu toe bereikt hebben”

Het restaurant LOS vlakbij het Kasteel van Wijnendale aan de Oostendestraat bestaat begin oktober een jaar. Daar hoort een verjaardagscadeau bij, en wat voor eentje! LOS werd geselecteerd voor het project Jong Keukengeweld van Horeca Vlaanderen.
The post Jong Keukengeweld bij LOS: “Blij met wat we tot nu toe bereikt hebben” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Club Brugge wint met 0-3 van Kortrijk en komt naast Genk aan de leiding

Club Brugge heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League in het Guldensporenstadion KV Kortrijk met 0-3 opzijgezet. Door de zege komen de Bruggelingen voorlopig samen met Racing Genk aan de leiding. Kortrijk staat met zeven punten dertiende.
The post Club Brugge wint met 0-3 van Kortrijk en komt naast Genk aan de leiding appeared first

Lees meer »

Advocaat-generaal vraagt vrijspraak voor Daisy in assisenproces rond moord op Heidi Reyntjens: “Alleen Inge is schuldig aan moord”

Ze stonden deze week met z’n tweeën voor de assisenjury, maar advocaat-generaal Björn Backx heeft de jury gevraagd om alleen Inge Reyntjens schuldig te verklaren aan de moord op Heidi Reyntjens. Voor Daisy V.M. heeft het openbaar ministerie de vrijspraak gevorderd. De zus van Inge, die een mentale beperking had, werd in april 2019 zwaar toegetakeld teruggevonden in het kanaal

Lees meer »