“Sean ‘Diddy’ Combs staat onder toezicht in de gevangenis om zelfmoordpoging te voorkomen”

Sean ‘Diddy’ Combs (54) staat onder streng toezicht in de gevangenis, zo melden bronnen aan de Amerikaanse media. “Preventieve maatregelen zijn genomen om te voorkomen dat hij zelfmoord pleegt,” aldus ‘People’. De rapper blijft opgesloten in afwachting van zijn proces, waarover steeds meer details naar buiten komen. Zo zouden Hollywoodsterren die aanwezig waren op een van zijn seksfeestjes opgeroepen kunnen worden als getuigen. “Hij is goed bevriend met Jay-Z en Justin Bieber, maar of ze ook aanwezig waren moet nog blijken.” 

Meer krantenkoppen in België

Koppel riskeert monsterboete van maar liefst 528.000 euro voor het onderbrengen van gastarbeiders in ongeschikte kamers: “Nooite onze bedoeling”

Een bouwbedrijf uit Kortemark riskeert een monsterboete van maar liefst 528.000 euro omdat de zaakvoerders gastarbeiders onderbrachten in kamers die daar niet voor geschikt waren. Het koppel achter het bedrijf was zich naar eigen zeggen van geen kwaad bewust. “Het was nooit onze bedoeling om mensen in ongeschikte panden onder te brengen.”
The post Koppel riskeert monsterboete van maar

Lees meer »

Twee laatste gedichten op poëziepad onthuld

Op zondag 22 september wordt het winnende gedicht van de poëziewedstrijd ‘Poëzie van A tot Z’ onthuld op het Guldensporenpad. Op die manier wordt ook de route tussen Avelgem en Zwevegem, die een rustpunt is voor vele mensen, nog waardevoller dankzij de verschillende gedichten die er te vinden zijn.
The post Twee laatste gedichten op poëziepad onthuld appeared first

Lees meer »

Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op strand van Oostende: “Belemmert werking van strand als zeewering”

In augustus keurde het Oostendse schepencollege de omgevingsvergunning goed voor de bouw van een nieuwe surfclub op het strand van Oostende. Alleen lijkt Natuurpunt nu in opstand te komen tegen de bouw van een surfclub op het strand. De natuurbehoudsvereniging heeft nu bezwaar aangetekend bij de gouverneur.
The post Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op

Lees meer »

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Vanaken: “Er zijn mogelijkheden in omschakeling” – Hayen: “Voor de match allicht kippenvel”

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. In de voormiddag werkte blauw-zwart een training af, nadien spraken Nicky Hayen en Hans Vanaken met de pers. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM 2

Lees meer »

Waterpeil Donau blijft stijgen: Slovakije en Hongarije bereiden zich voor op overstromingen – Dodentol opgelopen tot 15

Het waterpeil in de Donau blijft stijgen. In de Slovaakse hoofdstad Bratislava en de Hongaarse hoofdstad Boedapest worden maatregelen genomen om de dreigende wateroverlast in te perken. Het dodental na de passage van cycloon Boris is intussen opgelopen tot vijftien: in Roemenië kwamen zes slachtoffers om het leven, in Polen vijf, in Oostenrijk drie en in Tsjechië één. Heel wat

Lees meer »

Nu ontploffen ook de walkietalkies van Hezbollah: dag na bieperaanval opnieuw drie doden en meer dan honderd gewonden

Op verschillende plaatsen in de Libanon zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Volgens ooggetuigen zijn deze keer walkietalkies ontploft, daarbij zouden zeker honderd gewonden zijn gevallen. Gisteren raakten zeker 2.800 mensen gewond en vielen er twaalf doden verspreid in heel het land toen plots massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers ontploften. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een

Lees meer »

“Men schrikt ervan hoe mooi Kortrijk is geworden”: Kortrijk verder ontharden of even op de pauzeknop duwen?

“De stad is een stuk groener geworden, dat kan niemand ontkennen”, klinkt het bij Ruth Vandenberghe. De lijsttrekker van Team Burgemeester Stadslijst voor Kortrijk is trots op het Groeningepark, het Sint-Michielsplein, de Leietuin, de Vlasakker enzovoort. Maar waar kan een volgende bestuursploeg verder ontharden en tegen welke kost?
The post “Men schrikt ervan hoe mooi Kortrijk is geworden”: Kortrijk

Lees meer »