Voedselinspectie haalt drankje uit de winkelrekken: “Kan stukjes glas bevatten”

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) heeft vrijdag het product Kefruit Citroen Vijg uit de verkoop gehaald. Mogelijk zitten kleine stukjes glas in het drankje met kefir van het merk KARMA.

 

Meer krantenkoppen in België

Laureaten van de jeugdschieting in de kijker

Op de terreinen van de Sint-Sebastiaangilde aan de Kortekeer in Beselare vond de laatste jeugdschieting van het Westlandtornooi plaats.
The post Laureaten van de jeugdschieting in de kijker appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Israël plaatste explosieven in Hezbollah-biepers gemaakt in Europees bedrijf”: 9 doden en 2.800 gewonden in Libanon

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag liefst 2.800 mensen gewond raakten en negen doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New York

Lees meer »

IN BEELD – Wondermooie melodieën tijdens show- en dansnamiddag in De Kleine Prins in Kruiseke

Landhuis De Kleine Prins, Oude Beselarestraat 311 in Kruiseke (Wervik) ademde weer één en al sfeer en gezelligheid uit tijdens de driedaagse show- en dansnamiddag met gastheer Jan Wuytens, de collega’s Michael Lanzo en huismuzikant Chris Capoen.
The post IN BEELD – Wondermooie melodieën tijdens show- en dansnamiddag in De Kleine Prins in Kruiseke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brent Gayse pakt medaille op BK voor beloften

Brent Gayse pakte brons op het BK voor beloften op de 400 meter horden. De atleet uit Izegem is aangesloten bij Flac Ieper en liep vorig weekend ook nog de 4 x 400 meter op de Memorial Van Damme.
The post Brent Gayse pakt medaille op BK voor beloften appeared first on KW.be.

Lees meer »