“Ik zal je nooit met rust laten”: landbouwer die beide dochtertjes vermoordde, staat nu ook terecht voor stalking ex

Bijna twee jaar nadat hij zijn beide dochtertjes op gruwelijke wijze om het leven bracht, staat Chris Vanhaverbeke (46) maandag terecht voor stalking van hun moeder. Vanuit de gevangenis bleef de Waardamse aardappelboer zijn ex lastigvallen met brieven en telefoontjes. “Hij wil zijn greep op haar niet lossen”, zegt de raadsman van Astrid G.

 

Meer krantenkoppen in België

Vakantiewoning ’t Goe Humeur opent de deuren: “Elke kamer een ander gewas”

Cindy Dewaele en Nico Hoste verhuren vanaf komend weekend een vakantiewoning in de Zonnebekestraat, vlakbij hun woning in Sint-Juliaan. In vakantiewoning ’t Goe Humeur kan je met 12 personen genieten van het prachtige uitzicht en de rust tussen de koeien.
The post Vakantiewoning ’t Goe Humeur opent de deuren: “Elke kamer een ander gewas” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gezinsbond organiseert garageverkoop

Op zaterdag 28 september organiseert de Gezinsbond Eernegem een garageverkoop. Deelnemers kunnen hun spullen verkopen vanuit hun garage of op de oprit. Kopers ontvangen een lijst met de adressen van de deelnemende locaties. Gezinsbond-leden kunnen zich inschrijven tegen 3 euro, terwijl niet-leden 6 euro betalen. Stort je bijdrage op rekeningnummer BE21 0011 7909 3503 van
The post Gezinsbond organiseert

Lees meer »

“Mama, waar ga je heen met dat ondergoed in je tas?”: 5 ex-deelnemers over strenge zwijgplicht bij ‘The Masked Singer’

‘Wie ben jij écht?’ Jens Dendoncker mag het vanaf vanavond opnieuw vragen in ‘The Masked Singer’. Op tv zorgt de zoektocht naar de identiteit van de BV’s in de pakken voor vrolijk giswerk, maar achter de schermen ook voor dichtgeknepen billen. Een rondvraag bij deze ex-deelnemers leert dat het geheimhoudingscontract – met torenhoge boetes – voor veel stress, maar ook

Lees meer »

Deerlijk krijgt voor het eerst een belleman

De gemeente Deerlijk heeft met Jan Desimpelaere, afkomstig van de Molenhoek, een belleman aangesteld. In het weekend van Deerlijk Kermis maakt hij voor het eerst zijn opwachting.
The post Deerlijk krijgt voor het eerst een belleman appeared first on KW.be.

Lees meer »