Vier maanden na diskwalificatie: Joost Klein steekt opnieuw de draak met Eurovisiesongfestival

Joost Klein steekt opnieuw de draak met de organisatie achter het Eurovisiesongfestival. Op zijn Instagram vraagt de 26-jarige artiest donderdag zijn volgers zich “een aflevering van South Park (een satirische Amerikaanse animatiereeks, red.) over Eurovisie 2024″ voor te stellen. Klein kwam de voorbije maanden al vaker terug op zijn diskwalificatie tijdens de afgelopen editie van het liedjesfestijn door de European Broadcasting Union (EBU). 

Meer krantenkoppen in België

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

Na de biepers gisteren ontploften vandaag de walktietalkies van Hezbollah: opnieuw 14 doden en 450 gewonden – Israël kondigt “nieuwe fase” van oorlog aan

Op verschillende plaatsen in Libanon zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Volgens ooggetuigen zijn deze keer walkietalkies ontploft, daarbij zijn volgens de Libanese autoriteiten 450 gewonden en veertien doden gevallen. Gisteren raakten zeker 2.800 mensen gewond en vielen er twaalf doden verspreid in heel het land toen plots massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers ontploften. Volgens CNN en ‘The New York Times’

Lees meer »

Tweedaags event Beach jumping brengt spektakel voor ruiter en publiek: “Springcompetitie op het strand”

Op zaterdag 21 en zondag 22 september wordt Middelkerke het toneel van een spectaculair nieuw evenement: Beach Jumping Middelkerke. Dit gloednieuwe concept, georganiseerd door Anouch Danneels in samenwerking met de gemeente Middelkerke, belooft een unieke ervaring te worden voor zowel ruiters als toeschouwers.
The post Tweedaags event Beach jumping brengt spektakel voor ruiter en publiek: “Springcompetitie op het strand”

Lees meer »

Nieuwe horecazaak en winkel in Oostende geeft mensen met een beperking een kans: “Hier kunnen ze hun talent laten zien”

Goed nieuws voor koffiedrinkend Oostende. Na vier jaar van werken opent Ithaka vzw haar gloednieuwe belevingswinkel Schol: een combinatie van winkel, horeca en workshopruimte. “Vanuit Ithaka vzw coachen we mensen met een beperking om deel uit te maken van de maatschappij. In Schol kunnen ze de winkel mee uitbaten of workshops volgen én geven”, zegt Liesbet Billiet.
The post

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing, rapper blijft voorlopig vastzitten.

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Ondertussen is Combs voor de rechter verschenen. Daar pleitte hij onschuldig, maar de rechter heeft wel besloten dat

Lees meer »

Na levenslang verbod is Tanja Dexters vastberaden rijbewijs terug te eisen: “Een echte alcoholist kan geen zeven maanden zonder, ik wel”

Ex-Miss België Tanja Dexters (46) is vastberaden om haar rijbewijs terug te krijgen. Tanja kreeg in 2021 na meedere verkeersinbreuken te horen dat ze levenslang ongschikt verklaard werd om te rijden, maar hoopt nu dus dat daar verandering in komt. “Momenteel ben ik fulltime huisvrouw en leef ik op kosten van mijn man. Zonder rijbewijs kan ik gewoon niet ondernemen

Lees meer »

Véronique De Kock liet haar benen verzekeren: “Ik mocht zelfs niet skiën”

Het is een veelvoorkomende praktijk in Hollywood: beroemdheden die bepaalde lichaamsdelen laten verzekeren voor een som geld. Denk daarbij maar Jennifer Lopez die haar derrière voor 28 miljoen dollar liet verzekeren. Maar blijkbaar kan het ook bij ons in Vlaanderen: Véronique De Kock verklapte in ‘De tafel van Gert’ dat ze een verzekering nam op haar benen. De ex-Miss België

Lees meer »

Getouwtrek rond ‘Lili en Marleen’ tussen VTM en producer gaat door: “Dit is in de eerste plaats een geldkwestie”

Het stormt onder de mansarde van café De Lichttoren. Dertig jaar nadat ‘Lili en Marleen’ het levenslicht zag op VTM – en vijf jaar na de laatste heruitzending – lijkt de reeks vast te zitten in een loopgravenoorlog. Een centen- én prestigekwestie, zo blijkt. “Aanvankelijk twijfelden de zenderbazen of dit in hun programmatie paste.”

Lees meer »

Israëli opgepakt voor beramen moord op premier Netanyahu

Een Israëlische burger is opgepakt omdat hij door de Iraanse inlichtingendiensten zou zijn ingelijfd om premier Benjamin Netanyahu en andere hoge figuren binnen de Israëlische regering te vermoorden. Dat melden de politie en de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet.

Lees meer »

Feestweekend voor Chiro Ruiselede

De Chiro van Ruiselede, onder de leiding van Nelleke Wittewrongel en Jasper Maenhout, heeft een drukke agenda voor de boeg. Kern van alle activiteiten wordt het driedaags feestweekend van vrijdag 20 tot zondag 22 september met een quiz, de streekbieravond, de barbecue en speelstad.
The post Feestweekend voor Chiro Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »