Jennifer Lopez, Julia Roberts en Meryl Streep spreken steun uit voor Kamala Harris tijdens verkiezingsshow Oprah

Tijdens een twee uur durende livestream waarin presidentskandidaat Kamala Harris donderdag met Oprah Winfrey sprak, sneden beide vrouwen thema’s aan zoals de grensbeveiliging, de economie, het verbod op abortus en wapenbezit.

 

Meer krantenkoppen in België

Vriendschap primeert bij Athletic

Athletic Kortrijk maakte drie weken geleden zijn debuut in vierde provinciale E. De Kortrijkzanen deden het met stijl, gingen met 0-1 winnen op Pittem. In de volgende wedstrijden tegen Jong Vijve en vorige speeldag Ruiselede moest de jongste Kortrijkse boreling telkens het onderspit delven.
The post Vriendschap primeert bij Athletic appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twintiger aangeklaagd voor drie kruisboogmoorden in Engeland

Een 26-jarige man die ervan beschuldigd wordt de vrouw en twee dochters van een BBC-sportcommentator met een kruisboog gedood te hebben is dinsdag aangeklaagd voor de drie moorden. Daags nadat hij begin juli de drie vrouwen dodelijk verwondde werd Kyle Clifford al opgepakt, en hij zit nog steeds in voorlopige hechtenis, meldt de politie van Hertfordshire.

Lees meer »

Floris De Tier einde contract: “Kan niet zeggen wat het wordt”

Geruisloos sprokkelt Floris De Tier (32) links en rechts UCI-punten voor zijn ploeg. Dit jaar 128. Een troef(je) tijdens de onderhandelingen over een nieuw contract. Bij Bingoal WB doen enkel Luca Van Boven en Cériel Desal beter. Maandagnamiddag keerde De Tier terug na een reeks eendagskoersen in Italië. Hij zag vanop de eerste rij de
The post Floris De

Lees meer »

Accomusicband Tielt presenteert 21ste Internationaal Accordeonfestival

Op zaterdag 28 september om 14.30 uur organiseert de Tieltse Accomusicband het 21ste Internationaal Accordeonfestival in de Europahal in Tielt. Dit internationaal accordeonfeest krijgt gestalte met optredens van de Accomusicband Tielt onder leiding van dirigent Noël Van Gaever en de Franse accordeonvirtuozen Delphine Lemoine en Nicolas Rapicault.
The post Accomusicband Tielt presenteert 21ste Internationaal Accordeonfestival appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Wilde geld verzamelen voor mijn kankerbehandeling”: drie Roemenen veroordeeld voor diefstallen in ZEB-winkels

Ze waren die dag nog maar pas in Charleroi met het vliegtuig geland of twee Roemenen pleegden in de ZEB-kledingwinkel in Wevelgem al een winkeldiefstal. Samen met een derde kompaan stonden ze voor de rechter in Kortrijk terecht. “Ik kwam naar het westen om geld te verzamelen voor mijn kankerbehandeling”, klonk het bij één van hen.
The post “Wilde

Lees meer »

LIVE. Al twee dorpen geëvacueerd in grensgebied tussen Polen en Tsjechië na zware regenval door storm Boris, ook Duitsland zet zich schrap

Verschillende landen in Oost-Europa zetten zich schrap voor cycloon Boris. Weerdiensten verwachten extreme regenval en waarschuwen voor overstromingen. In het grensgebied tussen Tsjechië en Polen treden rivieren al uit hun oevers als gevolg van de aanhoudende regen, en werden al twee dorpen geëvacueerd. Volg het nieuws over de extreme weersomstandigheden in deze liveblog.

Lees meer »

Mégane werd opgelicht met valse bankapp: hoe herken je ze?

Opgelet voor oplichters die betalen met een nagemaakte bankapp. Onze redactie ontving verschillende getuigenissen van slachtoffers. Zo ook van Mégane uit Menen. Zij verkocht een dure laptop aan iemand die in haar bijzijn het bedrag leek over te schrijven via een bankapp. Die bleek vervalst. Het geld kreeg ze niet en de laptop was weg. Hoe herken je die apps

Lees meer »

Iraanse hackers boden gestolen info over Trump aan Bidens team aan: “Dit is échte buitenlandse verkiezingsinmenging”

Iraanse “kwaadwillige cyberagenten” hebben eind juni en begin juli het campagneteam van de Amerikaanse president Joe Biden, toen nog de Democratische presidentskandidaat, ongevraagd informatie aangeboden die ze hadden ontvreemd van Bidens rivaal Donald Trump. Dat hebben de Amerikaanse inlichtingendiensten woensdag (plaatselijke tijd) gezegd.

Lees meer »

Opnieuw verschillende ontploffingen in Beiroet: “Explosies gehoord tijdens begrafenis zoon van Hezbollahparlementslid”

Op verschillende plaatsen in de Libanese hoofdstad Beiroet zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Daarbij zouden opnieuw gewonden zijn gevallen, nadat dinsdag tot liefst 2.800 mensen gewond raakten en twaalf doden vielen verspreid in heel het land bij een aanval. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal

Lees meer »

Steeds meer ongevallen met deelsteps. Spoedarts: “Iemand stierf er recent door. Hoe zijn broer hier aankwam in het ziekenhuis… Dat zijn menselijke drama’s”

E-steps zijn sinds vier jaar de gesel van spoedartsen en kaakchirurgen. Nu waarschuwt de Brusselse spoedarts Carole Rosenoer (36) voor één specifieke step die de meeste miserie van al veroorzaakt: de deelstep die je op straat kan huren. “Bijna alle zware ongevallen gebeuren met deelsteps en niét met privésteps. Onlangs stierf hier nog een jonge kerel.” Wat maakt deelsteps dan

Lees meer »