‘We zijn geen detectivebureau, hé’: Vlaams Belang worstelt met lokale nieuwkomers

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Van radiopresentor tot verpleger: Manu Van Acker doet mee aan ‘Een Echte Job’

De opnames voor het nieuwe seizoen van het VTM-programma ‘Een Echte Job’ zijn gestart. Manu Van Acker uit Oostende volgt momenteel, samen met Ruth Beeckmans, Helmut Lotti, Zita Wauters en Tine Embrechts een pittige stoomcursus verpleegkunde om nadien hun eerste stappen in de zorgsector te zetten.
The post Van radiopresentor tot verpleger: Manu Van Acker doet mee aan ‘Een

Lees meer »

“Ik ben niet meer bang om mijn vormen in de kijker te zetten”: Jorina uit ‘Blind getrouwd’ viel 15 kilo af

“Ik heb een aantal keren in de friendzone gezeten.” De zoektocht naar een partner liep stroef voor Jorina Van Rompaey (32) en dus schreef de onthaalmedewerkster uit Lier zich in voor ‘Blind getrouwd’. Jorina’s moeilijke datingverleden had alles te maken met haar zelfbeeld en gewicht, maar nu ze 15 kilo is afgevallen, staat ze vol zelfvertrouwen voor het altaar. “Ik

Lees meer »

Lokaal Dienstencentrum De Parette trekt met zijn clubwerkingen de buurt in: “Mensen samenbrengen”

In Lokaal Dienstencentrum De Parette valt er elke dag wel iets te beleven. “Onze clubwerkingen en activiteiten brengen buurtbewoners samen op het Paretteplein 19 in Harelbeke. Maar er is meer: nog tot en met 20 september breekt De Parette uit naar zijn prioritaire wijk, de Bloemenwijk op Overleie.”
The post Lokaal Dienstencentrum De Parette trekt met zijn clubwerkingen de

Lees meer »

Belgische e-commerce wil af van ‘serial returners’

Een vijfde van alle kleding en schoenen die online wordt gekocht, wordt teruggestuurd naar de afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, wil dat er wordt opgetreden, en kijkt daarbij vooral naar één groep. Enkele ‘serial returners’ zorgen voor bijna alle retourzendingen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws woensdag.

Lees meer »

NV-A wil ook in Pittem een rol spelen

Op de valreep maakte NV-A bekend dat de partij ook in Pittem aan de gemeenteraadsverkiezingen zal deelnemen. Met een lijst van vijf kandidaten en een sterk programma willen ze proberen mee hun stempel te drukken op de Pittemse politiek.
The post NV-A wil ook in Pittem een rol spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw verschillende ontploffingen gehoord in Beiroet

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag tot liefst 2.800 mensen gewond raakten en twaalf doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New

Lees meer »

Ic Dien bouwt een nieuwe school voor 250 studenten in Roeselare: “Eerste studenten vanaf 2026-2027”

De school voor verpleegkunde Ic Dien bouwt een nieuwe school vlak naast de stadscampus van AZ Delta. Volgend schooljaar starten de werken en als alles meezit, kunnen de eerste studenten vanaf het academiejaar 2026-2027 hun intrek nemen in de nieuwe school.
The post Ic Dien bouwt een nieuwe school voor 250 studenten in Roeselare: “Eerste studenten vanaf 2026-2027” appeared

Lees meer »