Vlaams Belang sluit via omweg allochtonen uit van online advertenties

Voor de gemeenteraadsverkiezingen investeert geen enkele partij méér in sociale media dan Vlaams Belang. Opvallend: wie op sociale media interesse toont in Marokko of Turkije, is uitgesloten bij veel Vlaams Belang-advertenties.

 

Meer krantenkoppen in België

Ophef rond nieuwe regels voor toeristen die naar Spanje reizen: “Dit is totaal onrealistisch”

In de reissector is er ophef over nieuwe reisbeperkingen die Spanje binnen een tiental dagen invoert. Hotels, bungalowparken, campings en autoverhuurders moeten vanaf 1 oktober een ‘enorme waslijst’ aan gegevens van hun klanten doorgeven waaronder bankrekening, telefoonnummer en paspoortdetails. Dat schrijft de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’. Er is nog veel onduidelijk over hoe dat moet gebeuren.

Lees meer »

Wetenschappers doen “onvoorstelbare” ontdekking diep in de kosmos: grootste straalstromen ooit waargenomen uit ‘superzwaar zwart gat’

Diep in de kosmos hebben astronomen de grootste straalstromen ooit waargenomen, afkomstig uit een ‘superzwaar zwart gat”. Ze zijn liefst 140 keer groter dan onze Melkweg en dat slaat wetenschappers met verstomming, want ze dachten dat zoiets fysisch onmogelijk was? Tot nu, dus. Wat hebben ze precies ontdekt? Hoe hebben ze dat gedaan? En wat maakt dit nu zo uitzonderlijk?

Lees meer »

“Schoonste plek langs de autostrade”: Iepers straattheaterduo Kartje Kilo lost muzikale ode aan Nazareth

Kartje Kilo loste vrijdag hun nieuwste single Nazareth. De video werd opgenomen aan hun favoriete tankstation langs de E17. “Dit keer geen feesthit, maar een chill cruisenummer om af te spelen in de auto en te stoppen op de mooiste plek langs de E17”, zegt Johan Feys, de helft van het Ieperse straattheaterduo.
The post “Schoonste plek langs de

Lees meer »

“Gaatje” in de ozonlaag is dit jaar kleiner dan normaal

Het gat in de ozonlaag is zich pas begin deze maand beginnen vormen, later dan normaal. Dat meldt de Europese aardobservatiedienst Copernicus. Het gat is daardoor ook kleiner dan de voorgaande jaren. Dat heeft vooral te maken met de temperatuur van de stratosfeer boven Antarctica, die deze zomer bokkensprongen maakte.

Lees meer »

Akkoord over de geluidschermen langs de E40 in Oostkamp

De gemeente Oostkamp heeft een akkoord bereikt met de Vlaamse overheid en het Agentschap Wegen en Verkeer maar ook met de projectontwikkelaars van de toekomstige wijk De Wastine langs de Fabiolalaan om een geluidsscherm in de omgeving van de Fabiolalaan/Molenstraat te plaatsen.
The post Akkoord over de geluidschermen langs de E40 in Oostkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onbekend werk van Mozart ontdekt

In Leipzig is nieuw werk ontdekt van de wereldberoemde componist. De twaalf minuten muziek werden ontdekt tijdens onderzoek naar een nieuwe muziekcatalogus over het werk van de componist.

Lees meer »

Brent Gayse pakt medaille op BK voor beloften

Brent Gayse pakte brons op het BK voor beloften op de 400 meter horden. De atleet uit Izegem is aangesloten bij Flac Ieper en liep vorig weekend ook nog de 4 x 400 meter op de Memorial Van Damme.
The post Brent Gayse pakt medaille op BK voor beloften appeared first on KW.be.

Lees meer »