Iedereen ergert zich aan ‘Woohoo-games’, maar Nationale Loterij bijt van zich af

De Nationale Loterij en topman Jannie Haek moeten zich voor de correctionele rechtbank verantwoorden voor de Woohoo-games. Die online spelletjes liggen al langer onder vuur omdat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van andere vergunning­plichtige vormen van kansspelen.

 

Meer krantenkoppen in België

Bodycambeelden tonen arrestatie van verdachte verijdelde aanslag op Trump

Bodycambeelden van de politie van Martin County in Florida tonen het moment waarop Ryan Wesley Routh wordt gearresteerd. Routh (58) zou een moordaanslag hebben willen plegen op presidentskandidaat Donald Trump, die op dat moment aan het golfen was. Een alerte veiligheidsagent kon dat voorkomen. De verdachte kon snel aangehouden worden op de snelweg in een naburige gemeente. Het is al

Lees meer »

Simple Minds-drummer Kenny Hyslop (73) overleden

Kenny Hyslop, de voormalige drummer van Simple Minds, is op 73-jarige leeftijd overleden. Het nieuws werd door enkele insiders aan de ‘Daily Mail’ gemeld. De doodsoorzaak is momenteel nog onbekend, maar Hyslop zou de afgelopen jaren met verschillende gezondheidsproblemen hebben geworsteld.

Lees meer »

Kampioen Oostende kent weinig moeite met Circus Brussels

Filou Oostende heeft woensdagavond zijn tweede overwinning op rij geboekt in de BNXT League. De landskampioen triomfeerde op bezoek bij Circus Brussels met 82-72 (rust: 42-31).
The post Kampioen Oostende kent weinig moeite met Circus Brussels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kitten staat plots op menu van tijgers wanneer het in hun verblijf valt, maar dat is buiten personeel van zoo gerekend

In de Johor Zoo in Maleisië beleefden bezoekers en medewerkers begin deze maand een spannend moment. Twee tijgers omsingelden een kitten dat in hun verblijf was gevallen en dreigden het hulpeloze diertje op te eten. Het jonge katje moest muisstil in een goot blijven zitten, terwijl omstaanders de roofdieren probeerden verdrijven. Het personeel slaagde er uiteindelijk in om de tijgers

Lees meer »

Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor meisjes die iets willen bereiken in het leven”

De stad Izegem heeft passend hulde gebracht aan wielrenster Justine Ghekiere. De sympathieke jongedame, die tot voor enkele jaren geleden nog in een fitnesscentrum werkte, heeft er een topseizoen op zitten, met de bolletjestrui in zowel de Giro als de Tour de France als absolute bekroning.
The post Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor

Lees meer »

Oproep | Wordt wonen in uw eigen buurt te duur?

De Standaard zoekt getuigenissen van mensen die lang naar een woning zoeken of gezocht hebben omdat ze geen betaalbare woning vinden in hun eigen buurt. Bent u moeten verhuizen uit de gemeente waar u opgegroeid bent of uw sociaal netwerk heeft, omdat kopen of huren er niet meer betaalbaar is? Of zoekt u al jaren vruchteloos naar een betaalbare woning

Lees meer »