Kruidenmenger van Jeroen Meus en Piet Huysentruyt zoekt nieuwe aandeelhouder

01:30 De kruidenverkoper The Spice Factory wil internationaal doorgroeien en gaat daarvoor op zoek naar een nieuwe financiële partner. De jongste jaren groeide het bedrijf achter de merken PH (Piet Huysentr… 

Meer krantenkoppen in België

Twintiger aangeklaagd voor drie kruisboogmoorden in Engeland

Een 26-jarige man die ervan beschuldigd wordt de vrouw en twee dochters van een BBC-sportcommentator met een kruisboog gedood te hebben is dinsdag aangeklaagd voor de drie moorden. Daags nadat hij begin juli de drie vrouwen dodelijk verwondde werd Kyle Clifford al opgepakt, en hij zit nog steeds in voorlopige hechtenis, meldt de politie van Hertfordshire.

Lees meer »

Cuesta brengt moderne kunst in straatbeeld in Tielt: “Dit is geen makkelijk verteerbare beeldenroute”

Woensdag werd de vijfde editie van het Tieltse kunstfestival Cuesta met een knal geopend op het Hulstplein. Letterlijk, want daar staat een explosieve buizenconstructie die doet denken aan de opstelling van de troepen bij de slag bij Waterloo. Het is een van de zeven hedendaagse kunstwerken die nog tot en met 27 oktober te bewonderen zijn in het straatbeeld.

Lees meer »

Jongen die beelden van Brugse school rondstuurde met dreigende teksten, opgepakt voor verhoor

De politie heeft een jongeman opgepakt die onheilspellende teksten verstuurde op sociale media, met beelden van de school Sint-Andreaslyceum (SASK) in Sint-Kruis-Brugge. Het parket van Oost-Vlaanderen dat het onderzoek voert, bevestigt dat de man is meegenomen voor verhoor.
The post Jongen die beelden van Brugse school rondstuurde met dreigende teksten, opgepakt voor verhoor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Papa Tom, mama Katrien én dochter Kato nemen samen deel aan verkiezingen, maar niet op dezelfde lijst: “Nee, we zullen niet op elkaar stemmen”

Tom De Block (48) en Katrien Fonteyne (49) van Tom’s vishandel uit Puivelde en hun dochter Kato (19) zijn kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen. Maar niet op dezelfde lijst. Vader en dochter engageren zich voor Liberaal Sint-Niklaas, terwijl mama Katrien op de N-VA-lijst te vinden zal zijn. “Onze andere dochter zal niet verklappen op wie ze zal stemmen.”

Lees meer »

Vlaamse overheid informeerde te laat over PFOS-vervuiling in Zwijndrecht: rechter legt morele schadevergoeding van 1 euro op

Het Vlaams Gewest en de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) gingen in de fout door pas in 2021 te communiceren over de PFOS-vervuiling in Zwijndrecht. Dat heeft de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg in Brussel beslist: OVAM en het Vlaams Gewest hebben zich niet gedragen zoals van een zorgvuldige overheid mag worden verwacht. Beide moeten nu een morele schadevergoeding van één

Lees meer »