Nergens zonder weg in Antwerpen

20:30 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert. 

Meer krantenkoppen in België

Charleroi viert 120ste verjaardag met ruime overwinning, Beerschot blijft ook na interlandbreak in hetzelfde bedje ziek

Feest op Mambourg. Op de jubileumdag van hun club trakteerden de Charleroi-spelers hun fans op een complexloze 3-0-overwinning tegen Beerschot. Voor de rust boden de Antwerpenaren nog wel weerwerk, maar in de tweede helft kwamen de Carolo’s nooit in de problemen. De troepen van Rik De Mil springen naar de top zes in het klassement, Beerschot staat volgende week tegen

Lees meer »

Nieuwe labels waarschuwen onder meer voor seks en geweld in tv-programma’s

Vanaf 30 september worden televisieprogramma’s in Vlaanderen gelabeld om te waarschuwen voor mogelijke schadelijke gevolgen. Het nieuwe classificatiesysteem, GoedGezien gedoopt, is in het leven geroepen om jonge kijkers te beschermen. "De labels kunnen ouders even doen stilstaan bij wat wel of niet geschikt is voor hun kind", duidt Koen Ponnet, mediapsycholoog aan UGent. "Maar dwingend zijn ze niet."

Lees meer »

Jorina uit ‘Blind getrouwd’ viel 15 kilo af: “Nu durf ik bepaalde kledij weer meer aan te trekken”

“Ik heb wel een aantal keren in de friendzone gezeten.” De zoektocht naar een partner liep stroef voor Jorina Van Rompaey (32) en dus schreef de onthaalmedewerkster uit Lier zich in voor ‘Blind getrouwd’. Jorina’s moeilijke datingverleden had alles te maken met haar zelfbeeld en gewicht, maar nu ze 15 kilo is afgevallen, staat ze vol zelfvertrouwen voor het altaar.

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf voor twintiger die naaktfoto’s van minderjarig ex-liefje verspreidde

Een 23-jarige Oostendenaar heeft voor de Brugse rechtbank zes maanden voorwaardelijke celstraf gekregen omdat hij naaktfoto’s van zijn Noorse ex-liefje verspreidde. Op het moment dat de foto’s genomen worden was het meisje amper veertien jaar.
The post Voorwaardelijke celstraf voor twintiger die naaktfoto’s van minderjarig ex-liefje verspreidde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verbod Frontnacht ongegrond, IJzerwake eist schadevergoeding: “Preventieve censuur is verleden tijd”

Het Iepers stadsbestuur verbood twee jaar terug Frontnacht, een nieuw festival met bands met neonazistische en -fascistische inslag. Dat verbod wordt nu vernietigd door de Raad van State. De organisatoren van de IJzerwake eisen nog een schadevergoeding.
The post Verbod Frontnacht ongegrond, IJzerwake eist schadevergoeding: “Preventieve censuur is verleden tijd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vakbonden trekken door Brussel uit solidariteit met werknemers in industriesector: “Dit gaat niet alleen om Audi, het is een domino-effect”

Vandaag betogen meer dan 5.000 vakbondsmilitanten in Brussel onder het motto ‘De industrie is van ons’. Ze steunen het personeel van Audi en andere werknemers in de Belgische industrie waarvan de banen bedreigd zijn. De vakbonden eisen een sterk en duidelijk industrieel beleid. Ook enkele werknemers van Audi trokken mee door de straten van Brussel. “Ik werk al 34 jaar

Lees meer »