Atlético wint op de valreep verdiend van Leizpig, Vermeeren en Openda kunnen stempel niet drukken

Atlético Madrid zette dankzij een laat doelpunt van Giménez het Duitse Leipzig opzij. Rode Duivels Arthur Vermeeren en Loïs Openda konden hun stempel niet drukken op de wedstrijd. 

Meer krantenkoppen in België

Tackle: “In een korte tijd is Club NXT uitgegroeid tot de beste opleidingsclub van dit land”

Altijd raak, vlijmscherp, maar fair. Zo tackelen onze huisanalisten Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle) week na week de meest opvallende voetbalgebeurtenissen van het afgelopen weekend en werpen ze hun blik op hun volgende thuiswedstrijd. Stevig en zuiver op de bal, zoals een uitstekende tackle hoort te zijn.
The post Tackle: “In een korte tijd is Club NXT

Lees meer »

“Israël plaatste explosieven in Hezbollah-biepers”: nu al 9 doden en 2.800 gewonden in Libanon

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag liefst 2.800 mensen gewond raakten en negen doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New York

Lees meer »

Wereldsterren van Borussia Dortmund trainen op velden van KSKD Hertsberge

Hoog bezoek bij KSKD Hertsberge woensdag. De wereldsterren van Borussia Dortmund kwamen immers op het veld van de vierdeprovincialer een laatste keer trainen in aanloop naar hun duel met Club Brugge in de Champions League van woensdagavond. “Dichter bij profvoetbal gaan we niet komen”, lacht voorzitter Christophe Vandoorne.
The post Wereldsterren van Borussia Dortmund trainen op velden van KSKD

Lees meer »

Eerste verkoopfase De Lange Thuyn opgestart

De eerste verkoopfase van woonproject De Lange Thuyn is opgestart. De West-Vlaamse Intercommunale realiseert er samen met het lokaal bestuur en woonmaatschappij Zetus een nieuwe woonbuurt met zo’n 239 wooneenheden.
The post Eerste verkoopfase De Lange Thuyn opgestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kijk bij HLN exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Vanavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, morgen Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe Diddy veranderde van invloedrijke rapper naar seksueel roofdier

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »

Alexander Demyttenaere (KZ Dentergem 4E) tegen Pittem: “De tegenstander omschrijven? Pittem heeft twee gezichten”

Zonnekloppers Dentergem is de competitie gestart met de intentie om mee te doen voor de prijzen. Na het verlies bij buur KFC Aarsele staat het team van Nico Rogge met 4 op 9 halverwege de klassering.
The post Alexander Demyttenaere (KZ Dentergem 4E) tegen Pittem: “De tegenstander omschrijven? Pittem heeft twee gezichten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Venezuela protesteert fel tegen inmenging EU en Spanje, vierde Amerikaan opgepakt

Venezuela heeft dinsdag bij de Europese Unie en Spanje geprotesteerd tegen de inmenging in de nationale aangelegenheden, na uitspraken van het hoofd van de diplomatie van de EU, Josep Borrell. Die omschreef de regering van president Nicolás Maduro als “dictatoriaal”, nadat onder meer twee Spaanse staatsburgers, drie Amerikanen en een Tsjech waren gearresteerd. Dinsdag werd bekend dat Venezuela een vierde

Lees meer »