70-jarigen blazen verzamelen in De Oude Abdij

In hotel-restaurant De Oude Abdij in Lo kwamen op zondag 15 september de 70-jarigen van Lo-Reninge bijeen. De aanwezigen waren Leen Simoen, Luc Decroos, Nadine Spinnewyn, Dirk Verstraete, Christine Vandewalle, Christiane Masschelein, Monique Hoorelbeke, Hugo Verghote, Luc Michiels, Maria Top, Maria Page, Maria Decaestecker, Josephine Trooster, Coleta Pil, Luc Melis, Lucrèse Abeele, Teresa Szymanska, Rita Feys, Marc Boussemaere, Willy Snick, Luc Dehaudt, Henri Lemahieu, Mia Devisch, José Debergh en Josée Vandendriessche. De meeste aanwezigen wonen in Lo-Reninge of in de regio, maar twee 70-jarigen kwamen speciaal uit Sint-Pieters-Leeuw en Wezembeek-Oppem naar Lo afgezakt voor de reünie. Het gezelschap haalde bij een lekkere maaltijd tal van herinneringen op. (foto KVCL)

The post 70-jarigen blazen verzamelen in De Oude Abdij is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Is dit de moeder van Dave Grohls buitenechtelijk kind? “Hij had vijftien jaar lang affaire met pornomaakster Annaliese Nielsen”

Er hangt nog steeds veel mysterie rond het buitenechtelijk kind van Dave Grohl. De Foo Fighters-frontman gaf vorige week in een socialemediabericht toe dat hij zijn vrouw Jordyn Blum ontrouw is geweest en hij een dochter heeft verwekt bij een andere vrouw. ‘Daily Mail’ kwam via betrouwbare bronnen ter ore dat Grohl vijftien jaar lang een intense affaire zou gehad

Lees meer »

En daar is de eerste kerstverlichting al, of toch niet: woning in volle renovatie in Wervik zorgt voor wel heel opvallende stellingen

Kerstmis is uiteraard nog veraf en daar hoort overal rond een gezellige kerstverlichting bij. Rond een woning op de hoek van de Ommegangstraat en Emiel Gellyncklaan in Wervik lijkt het wel of er al kerstverlichting brandt…
The post En daar is de eerste kerstverlichting al, of toch niet: woning in volle renovatie in Wervik zorgt voor wel heel opvallende

Lees meer »

Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND

De lijst HEUVELLAND stelt haar kandidaten voor. Lijsttrekker Geert Vandewynckel, die de vorige keer uit de boot viel, maakt zich sterk dat hij met deze ploeg wél een zetel kan binnenhalen.
The post Dit zijn de zeven kandidaten van de lijst HEUVELLAND appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anne Teresa De Keersmaeker reageert voor het eerst op beschuldigingen: “Ik wil me excuseren voor iedereen die ik teleurgesteld en gekwetst heb”

Anne Teresa De Keersmaeker, oprichtster van dansgezelschap Rosas, heeft voor het eerst publiekelijk gereageerd op de getuigenissen van gewezen medewerkers over grensoverschrijdend gedrag. “Ik wil me excuseren voor iedereen die ik teleurgesteld en gekwetst heb.” “Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor het werkklimaat.”

Lees meer »

Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek

Op zaterdag 21 september organiseert Ingelcaps een ruilbeurs van champagnecapsules in De Cultuurfabriek in de Kortrijkstraat.
The post Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ondernemersavond in de Abdijhoeve

De stad Oudenburg organiseert op donderdag 26 september een bijzondere ondernemersavond voor alle lokale ondernemers. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis op te doen en samenwerkingen te verkennen die de lokale economie kunnen versterken.
The post Ondernemersavond in de Abdijhoeve appeared first on KW.be.

Lees meer »