Hezbollah wankelt na de grote aanval op haar benen: verleidt dat Israël om toch de sprong naar een oorlog te wagen?

Als Israël ooit een kans ziet om Hezbollah de genadeslag te geven, dan zal het nu wel zijn. De vechtmachine heeft een paar uppercuts gekregen en wankelt op haar benen. Lang zal dat niet duren. Hezbollah weet wat het is om te incasseren en weer recht te kruipen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Mijn neus raakt verstopt aan rechtse kant van bed”: bizarre discussie zet domper op huwelijksnacht in ‘Blind getrouwd’

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »

Strenger asielbeleid, meer geld naar woningen, minder naar onderwijs: Nederlandse premier Schoof stelt regeerprogramma voor

De Nederlandse regering wil de komende jaren een strenger asiel- en migratiebeleid, forse bezuinigingen op onderwijs, minder papierwerk in de zorg en meer bouwen. Dat staat in het nieuwe regeerprogramma, dat de Nederlandse premier Dick Schoof heeft gepresenteerd. "De ambities zijn groot, maar dat zijn de problemen die opgelost moeten worden ook", zegt de premier.

Lees meer »

Pik samen de draad (terug) op in Draad Kaffee

Vrijdag 20 september is de kick-off van Draad Kaffee. Elke derde vrijdag van de maand, tussen 9 en 11.30 uur, kan je aansluiten bij een gezellige creatieve bende in Kaffee Damast.
The post Pik samen de draad (terug) op in Draad Kaffee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oeganda begraaft atlete Rebecca Cheptegei, slachtoffer van femicide

Honderden Oegandezen en talrijke atleten hebben zaterdag de laatste eer bewezen aan de Oegandese atlete Rebecca Cheptegei. Haar levensgezel overgoot haar op 1 september in Kenia met benzine en stak haar in brand. Het drama gebeurde enkele weken nadat ze de marathon had gelopen op de Olympische Spelen in Parijs.

Lees meer »

De Flandriens pakken uit met wielerritten voor e-bikefietsers

Vlaanderen telt veel wielertoeristenclubs, maar weinig verenigingen voor fietsers met een e-bike. In Torhout is dat wel het geval. Daar zijn De Flandriens actief. Geen grote club, want hij telt maar acht leden. Maar die vormen een hechte e-bikevriendengroep. Voorzitter is Peter Blondeel (61) uit de Karel de Ghelderelaan.
The post De Flandriens pakken uit met wielerritten voor e-bikefietsers

Lees meer »

Sommelier Cyril, butler Vincent en sterrenchef Lieve zijn de drie nieuwe ambassadeurs van Hotelschool Ter Duinen Koksijde

Op de ‘Wall of Ambassadors’ in Hotelschool Ter Duinen prijken weer drie nieuwe namen van oud-leerlingen die het in hun carrière al ver hebben geschopt en die een visitekaartje zijn voor de school waar ze hun opleiding kregen. Sommelier Cyril Vermeulen (27) is de jongste ambassadeur, Vincent Vermeulen (50) is een autoriteit met zijn prestigieuze School for Butlers & Hospitality,

Lees meer »

AA Poperinge bestaat 50 jaar en zet werking in de kijker: “Dankzij AA gelukkig nuchter”

Op zaterdag 21 september organiseert Anonieme Alcoholisten (beter bekend als AA) Poperinge een voorlichtingsvergadering. “Hiermee staan we stil bij vijf decennia toewijding en ondersteuning van mensen die worstelen met een alcoholverslaving”, vertelt Simonne* van AA Poperinge.
The post AA Poperinge bestaat 50 jaar en zet werking in de kijker: “Dankzij AA gelukkig nuchter” appeared first on KW.be.

Lees meer »