Huisarts Tony (62) verdacht van aanranding patiënt: “Ik zei haar: ‘Je maakt het mij heel moeilijk om mijn handen thuis te houden’”

Tony (62), een huisarts uit de buurt van Hasselt, wordt verdacht van de aanranding van een patiënte tijdens een huisbezoek. “Hij ging te werk als een grijpmachine”, getuigt Kim, het 35-jarige slachtoffer. Voor de rechter verdedigde dokter Tony – zonder advocaat – zich op een zeer opvallende manier: “Zonder die chips was ik niet gebleven. Ik vraag me zelfs af of het allemaal niet met voorbedachte rade was.” We kunnen u al meegeven dat het slachtoffer en haar advocate hun oren niet konden geloven. Dit is waarom. 

Meer krantenkoppen in België

“175.000 euro heb ik in totaal betaald, schat ik”: de schrijnende getuigenis van André, 29 jaar getrouwd met Zussenmoord-beschuldigde Inge Reyntjens

175.000 euro stortte André, de bedrogen echtgenoot van eerste beschuldigde Inge Reyntjens naar eigen zeggen in de bodemloze put, genaamd Daisy Van Mechelen, de tweede beschuldigde. En de vrouw die hij onder zijn ogen met zijn echtgenote aan de haal liet gaan. “Ik ben zelfs op hotel gaan slapen, zodat ze thuis hun gangen konden gaan.” Een eerlijke, maar wat

Lees meer »

Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert 15de Filmgala

Het Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert op donderdag 10 oktober de vijftiende editie van hun filmgala in Kinepolis Kortrijk. “Met de opbrengst willen we een reserve aanleggen om naast de nieuwbouw ook een nieuwe inrichting te kunnen voorzien in deze realisatie”, zegt voorzitter Francine Dewilde.
The post Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert 15de Filmgala appeared first on KW.be.

Lees meer »

Berno en Christa vieren gouden huwelijksjubileum

Op 4 januari 1974 stapten Berno Devriendt en Christa Vandenbulcke uit de Roeselarestraat in Rollegem-Kapelle in het huwelijksbootje. Het gouden echtpaar werd op zondag 8 september gehuldigd door het gemeentebestuur van Ledegem.
The post Berno en Christa vieren gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Staat de wodka koud?” Enkele uren later reed een dronken Youri H. (35) Francis (16) dood: hij riskeert negen jaar cel

Youri H. (35), die op 1 augustus 2022 de 16-jarige Francis op zijn fiets doodreed in Temse, riskeert daarvoor negen jaar cel. “Ik weet niets meer van die avond”, herhaalde de beklaagde meermaals. “Laf en egoïstisch”, zo omschreef de procureur zijn gedrag. “U dronk zich doelbewust lazarus en maakte van uw wagen zo een moordmachine.”

Lees meer »

Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor

Lokaal Liberaal stelde zondagochtend haar lijst en programma voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. “Roeselare draait goed, maar het kan nog beter. Met lef, durf en frisse ideeën hopen we straks ons zetelaantal te verdubbelen”, aldus lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Piet Delrue.
The post Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Ambetanterik’ krijgt schoppen op hoofd tijdens gevecht aan danscafé: duo riskeert celstraf

Een 32-jarige man uit Alveringem en een 20-jarige man uit Koksijde riskeren een celstraf voor een zware vechtpartij aan danscafé De Viking in Oostduinkerke. Een man, die zich naar verluidt gedroeg als een echte ‘ambetanterik’ kreeg er kopstoten en schoppen op het hoofd. De Alveringemnaar staat in een tweede zaak ook terecht voor weerspannigheid tegen zes politiemensen, die elk 400

Lees meer »