LIVE ATLÉTICO-LEIPZIG (21u op VTM2 en VTM GO). Wat kunnen Openda en Vermeeren tegen het Atlético van Witsel?

Opnieuw een Belgische confrontatie op de openingsspeeldag van de Champions League. Loïs Openda en Arthur Vermeeren gaan met Leipzig op bezoek bij het Atlético Madrid van Axel Witsel. Wie haalt het in het Duivelse onderonsje? De match is ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO. 

Meer krantenkoppen in België

AA Poperinge bestaat 50 jaar en zet werking in de kijker: “Dankzij AA gelukkig nuchter”

Op zaterdag 21 september organiseert Anonieme Alcoholisten (beter bekend als AA) Poperinge een voorlichtingsvergadering. “Hiermee staan we stil bij vijf decennia toewijding en ondersteuning van mensen die worstelen met een alcoholverslaving”, vertelt Simonne* van AA Poperinge.
The post AA Poperinge bestaat 50 jaar en zet werking in de kijker: “Dankzij AA gelukkig nuchter” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britse premier Starmer onder vuur om banden met geldschieter

De Britse premier Keir Starmer ligt in eigen land onder vuur vanwege zijn banden met een belangrijke donor. The Sunday Times schrijft dat niet is opgegeven dat multimiljonair Waheed Alli betaalde voor kleding en een zogenoemde personal shopper voor de echtgenote van de nieuwe regeringschef. Dit zou de gedragscode van het parlement schenden.

Lees meer »

Real Madrid geeft Stuttgart lesje in efficiëntie, heerlijke streep van Debast zet Sporting op weg naar zege tegen Lille

Courtois en co hadden in hun eerste wedstrijd van de Champions League hun handen vol met de Duitse vicekampioen Stuttgart. Toch wisten ze in het slot alsnog de partij naar zich toe te trekken dankzij goals van Rüdiger en Endrick (3-1). Zeno Debast zorgde met een prachtig afstandschot mee voor de 2-0-zege van zijn Sporting Lissabon tegen het Lille van

Lees meer »

Jani Kazaltzis verklapt ‘ergernissen’ aan bestie James Cooke: “Vanaf hij wakker wordt, lijkt het alsof zijn eigen musical start”

Woensdagavond is ‘Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39)-avond’ bij Play4. In hun gloednieuwe programma trekken de besties eropuit om enkele jobs buiten de media uit te testen. Dat verloopt niet altijd zonder slag of stoot en leidt vaak tot hilarische situaties. Wat wel opvalt, is hoe hecht de vriendschap tussen die twee mannen is. Hoeveel stress er ook mag

Lees meer »

Vrouw terecht voor afpersing na seksafspraakjes op hotel: “Toen klacht volgde beelden naar echtgenoot en kinderen gestuurd”

Toen de geldkraan dicht ging en de man met wie ze af en toe seksafspraakjes had op een hotel in Kortrijk klacht indiende, stuurde een 33-jarige vrouw compromitterende naaktbeelden naar zijn echtgenoot en kinderen. Ondertussen blijkt ze met de noorderzon verdwenen…
The post Vrouw terecht voor afpersing na seksafspraakjes op hotel: “Toen klacht volgde beelden naar echtgenoot en kinderen

Lees meer »

LIVE GP MONTREAL. UAE rolt rode loper uit voor topfavoriet Pogacar

Vrijdag won Michael Matthews het eerste deel van het Canadese tweeluik, vandaag – in de GP de Montréal – lijkt het parcours iets te zwaar voor de snellere types. Het peloton moet maar liefst 4.500 hoogtemeters overbruggen. Kan Tadej Pogacar zijn slag slaan of verrast onze landgenoot Maxim Van Gils? Volg het live in onze blog.

Lees meer »

25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting”

N-VA Anzegem heeft haar lijst en programma klaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Een correct en verantwoordelijk bestuur, dat is waarvoor we staan”, stelt kandidaat-burgemeester Koen Tack (62).
The post 25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting” appeared first on KW.be.

Lees meer »