Wijlen zakenman en miljardair Mohamed Al Fayed beschuldigd door meer dan 20 vrouwen van seksueel misbruik: “Het was smerig”

Meer dan twintig voormalige medewerkers van de vorig jaar overleden Egyptische zakenman en miljardair Mohamed Al Fayed (94) beschuldigen hem van seksueel misbruik. Vijf van hen zeggen verkracht te zijn, meldt de Britse openbare omroep BBC na onderzoek. 

Meer krantenkoppen in België

Kijk bij HLN vandaag én morgen exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Vanavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, morgen Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »

Verkiezingsdebat ‘Anzegem kiest’ in de Stringe

De gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 naderen met rasse schreden. Op woensdag 25 september om 19.30 uur organiseert het bestuur van de Vichtse Dorpsraad in de theaterzaal van CC de Stringe een debat met de zeven politieke partijen die zich kandidaat stellen voor de lokale verkiezingen.
The post Verkiezingsdebat ‘Anzegem kiest’ in de Stringe appeared first on KW.be.

Lees meer »

Donald Trump: “Ik haat Taylor Swift”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn afkeer voor zangeres Taylor Swift duidelijk laten merken. De voormalige Amerikaanse president schreef zondag in een bericht op Truth Social in hoofdletters “Ik haat Taylor Swift”, zonder verdere uitleg of context.

Lees meer »

Opnieuw roept een fietsfabrikant bakfietsen terug om breekbare frames

De Nederlandse fietsfabrikant Vogue roept twee typen bakfietsen terug om veiligheidsrisico’s. Het gaat om de Vogue Troy en de Vogue Journey. De fabrikant roept eigenaren op de fietsen niet meer te gebruiken en ze gratis te laten aanpassen. Vogue moet per direct stoppen met de verkoop van al zijn bakfietsen van toezichthouder de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Lees meer »