Binnenkijken bij de kunstenaar van wie Elton John fan is: een seventiesvilla met filmvibes in Schilde

Je kan zijn werk momenteel zien op de expo What’s the story? in het KMSKA, maar het grootste deel van zijn schilderijen hangt over de hele wereld. Tot in de slaapkamer van Elton John. Wij keken binnen in de architectenwoning van Koen van den Broek in Schilde, een huis dat net zo goed op een boulevard in Los Angeles had kunnen staan.

 

Meer krantenkoppen in België

Info-avond rond eerste Kortemarkse deelwagen

Sinds kort staat er een eerste deelauto ter beschikking op de parking naast het gemeentehuis van Kortemark. Een medewerker van de firma Claus2You, die de deelwagens beheert, komt op dinsdagavond 1 oktober om 19 uur naar De Wimperlinde om het concept toe te lichten. Dit najaar volgt ook nog een elektrische deelauto. Op termijn, na
The post Info-avond rond

Lees meer »

Chris (67) is nieuwe uitbater van openbare toiletten op de Burg: “Niemand wil dat nog doen… terwijl iedereen wel naar het toilet moet”

De 67-jarige Chris Quicke is sinds kort de nieuwe uitbater van de openbare toiletten op de binnenkoer van het Administriatief Centrum ’t Brugse Vrije op de Burg.
The post Chris (67) is nieuwe uitbater van openbare toiletten op de Burg: “Niemand wil dat nog doen… terwijl iedereen wel naar het toilet moet” appeared first on KW.be.

Lees meer »

CYCLOON BORIS. Brandweerman sterft tijdens interventie in Oostenrijk – “Al meer regen gevallen in Polen dan bij vernietigende overstromingen in 1997”

In Oostenrijk is een brandweerman tijdens een interventie om het leven gekomen. Dat meldt de gouverneur van de deelstaat Neder-Oostenrijk. De dodentol van cycloon Boris komt zo op zes te staan. Roemenië is voorlopig het zwaarst getroffen met vier doden. In het zuiden van Polen overstroomde een dam. Op verschillende plekken is al meer regen gevallen dan bij de zogenaamde

Lees meer »

“Het hele beveiligingsteam is ontslagen”: koning Charles zet radicale stappen om prins Andrew uit zijn huis te zetten

De spanningen tussen koning Charles (75) en prins Andrew (64) gaan naar een hoogtepunt. Het is geen geheim dat de koning wil dat zijn broer de Royal Lodge verlaat, omdat hij deze veel te extravagant vindt voor Andrew. Die verloor zijn koninklijke taken vanwege zijn banden met seksdelinquent Jeffrey Epstein. Toch weigert de hertog te verhuizen. Koning Charles zet zijn

Lees meer »

Nederlander Max Kroonen troeft na schitterend ploegenspel Belgen af en snelt naar zege in Textielprijs Vichte

Max Kroonen (VolkerWessels) heeft dinsdag de 92e editie van de Textielprijs, over tien ronden van 16,85 kilometer, in het West-Vlaamse Vichte gewonnen. De 24-jarige Nederlander zette, in deze profkoers op de nationale kalender, een solo op in volle finale en haalde het licht afgescheiden voor Arjen Livyns (Lotto Dstny). Die liet op zijn beurt na een sprint met vier Baptiste

Lees meer »

“Als men binnen Anderlecht blijft geloven in Riemer, waarom neemt niemand dan de verantwoordelijkheid om dat ook voor de camera te doen?”

Brian Riemer zit opnieuw aan de tekentafel, voor het (cruciale) tweeluik Charleroi-Ferencváros. Anderlecht weigert ondertussen mee te gaan in een sfeer van crisis. “Maar waarom neemt niemand van de beleidsbepalers dan de verantwoordelijkheid om Riemer voor de camera te verdedigen? Mét klank”, vraagt onze chef voetbal Niels Poissonnier zich af. Inzicht in een fluisterverhaal.

Lees meer »