Audélia (23) neemt deel aan ‘Kotmadam Sarafian’ op VTM: “We waren snel een gezellig gezinnetje”

Momenteel loopt op VTM het tv-programma ‘Kotmadam Sarafian’, een leuk en entertainend programma waarin Barbara Sarafian (56) een heel academiejaar lang de kotmadam is van zeven studenten. Een daarvan is Audélia Goethals uit Maldegem. “Het was een prachtige en unieke ervaring”, klinkt het enthousiast.

Elke dinsdagavond om 20.40 uur kan je op VTM de avonturen volgen van studenten Lorelei, Delphine, Bram, Rowan, Jitse, Jasper en ook de Maldegemse Audélia Goethals. “Toen een vriendin me informatie over het programma doorstuurde, vond ik het meteen een leuk format en ook een mooie kans om op kot te kunnen gaan”, vertelt Audélia, die momenteel in haar laatste jaar verpleegkunde zit aan de Arteveldehogeschool in Gent.

Transgender

“De opnames vonden vorig schooljaar plaats van september tot juni in een gebouw in de Krijgsgasthuisstraat in de Gentse wijk Ekkergem”, aldus Audélia, die meteen een goede klik had met haar kotgenoten. “Ik maakte heel wat nieuwe vrienden. Al vrij vlug vormden we een gezellig gezinnetje. Het is dan ook leuk dat we elkaar nog allemaal regelmatig horen”, aldus Audélia, die een Indische mama en een Vlaamse papa heeft en ook meteen heel openhartig was over het feit dat ze transgender is.

“Barbara Sarafian nam haar taak als strenge, maar rechtvaardige kotmadam heel serieus”

“Toen we allemaal samen zaten om de eerste aflevering van Kotmadam Sarafian te bekijken, had ik wel wat stress. Maar toen de eerste aflevering begon, zat iedereen meteen te lachen. Ook de mensen die we hadden meegebracht om samen met ons naar de eerste aflevering te kijken, reageerden heel positief. Een heel academiejaar heb ik me heel goed geamuseerd en ook met onze kotmadam Barbara Sarafian kon ik het goed vinden. Ze nam haar taak als strenge, maar rechtvaardige kotmadam heel serieus.”

AZ Alma

“Of ik een job in de media zou zien zitten? Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Momenteel spreekt ook het zorgzame en het wetenschappelijke en technische aspect van een carrière als verpleegkundige me zeker aan”, aldus Audélia, die als student aan de slag is bij AZ Alma in Eeklo. “In januari studeer ik af, maar waarschijnlijk zal ik verder studeren”, besluit Audélia tevreden.

‘Kotmadam Sarafian’, elke dinsdagavond om 20.40 uur op VTM.

The post Audélia (23) neemt deel aan ‘Kotmadam Sarafian’ op VTM: “We waren snel een gezellig gezinnetje” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Rommelmarkt op zondag 29 september

Op zondag 29 september organiseert de ouderraad van de Zilverbergschool voor de eerste keer een rommelmarkt.
The post Rommelmarkt op zondag 29 september appeared first on KW.be.

Lees meer »

Parket vordert zes jaar cel tegen Matteo Salvini

Op een proces over migranten op de Middellandse Zee heeft het parket een gevangenisstraf van zes jaar gevorderd tegen de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini. De voorzitter van de rechtse regeringspartij Lega wordt vervolgd omdat hij in 2019 als minister van Binnenlandse Zaken een schip van een Spaanse hulporganisatie wekenlang de toegang tot een haven weigerde.

Lees meer »

Straffe beelden: auto speelbal van kolkende rivier in Polen – “In de voorbije uren tien dambreuken in Neder-Oostenrijk”

In de Oostenrijkse deelstaat Neder-Oostenrijk worden de dammen scherp in de gaten gehouden. “We hebben de afgelopen uren tien dambreuken gehad. Die moeten nauwgezet weer hersteld worden”, aldus het hoofd van het crisisteam. Vanuit het Poolse grensdorpje L?dek-Zdró komen intussen beelden die de kracht van het water aantonen. Een auto werd daar meegesleurd door een kolkende rivier en belandde met

Lees meer »

Gilbert en Rosa 65 jaar getrouwd… maar ook 65 jaar abonnee van Brugsch Handelsblad

Het echtpaar Gilbert Vanryckeghem en Rosa Maertens uit de Gistelsesteenweg in Snellegem vierde zondag het briljanten huwelijksjubileum in het Oosthof in Snellegem. Ze leerden elkaar kennen bij een nicht in Jabbeke. Hij was afkomstig van Zedelgem en zij van Sint-Andries.
The post Gilbert en Rosa 65 jaar getrouwd… maar ook 65 jaar abonnee van Brugsch Handelsblad appeared first on

Lees meer »