Israël pakt zakenman op: “Wilde moord beramen op premier Netanyahu in opdracht van Iran”

Israël heeft een zakenman opgepakt die van plan geweest zou zijn om premier Benjamin Netanyahu en andere hoge figuren binnen de regering te doden. 

Meer krantenkoppen in België

Opmerkelijk fenomeen gelinkt aan cycloon Boris: “zeesneeuw” in Kroatië

Inwoners van het Kroatische kustdorp Novigrad waren donderdag getuige van een opmerkelijk fenomeen: zeesneeuw. Door hevig inslaande golven werden tal van straten eerst bedekt met een dikke laag zeeschuim, waarna hevige windstoten ervoor zorgde dat het schuim omhoog werd geblazen om vervolgens weer als sneeuwvlokjes naar beneden te dwarrelen.

Lees meer »

Israëli opgepakt voor beramen moord op premier Netanyahu

Een Israëlische burger is opgepakt omdat hij door de Iraanse inlichtingendiensten zou zijn ingelijfd om premier Benjamin Netanyahu en andere hoge figuren binnen de Israëlische regering te vermoorden. Dat melden de politie en de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet.

Lees meer »

“Beste hondentrimmers ter wereld van de partij”: Kitty Dekeersgieter is sleutelfiguur achter ‘Groomania’ in Waregem

Groomania, het internationaal event voor professionele hondenverzorging, vindt voor het tweede jaar op rij van 20 tot en met 22 september in Waregem plaats. Dit keer wordt het wereldkampioenschap hondentoilettage eraan gekoppeld. “De beste trimexperts van de wereld tekenen present”, zegt mede-organisator Kitty Dekeersgieter.
The post “Beste hondentrimmers ter wereld van de partij”: Kitty Dekeersgieter is sleutelfiguur achter ‘Groomania’

Lees meer »

1.200 werkende asielzoekers betalen voor opvang

Sinds het op 1 juli voor werkende asielzoekers in een opvangcentrum verplicht is geworden om een bijdrage te betalen voor hun opvang, hebben 1.200 asielzoekers dat daadwerkelijk gedaan. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V).

Lees meer »

Ex-burgemeesters bovenaan lijst Open VLD-De Merlaan in Maldegem

Open VLD en De Merlaan trekken op 13 oktober samen naar de kiezer. De lijst wordt getrokken door ex-burgemeester Bart Van Hulle en op de tweede plaats prijkt ex-burgemeester Marleen Van den Bussche. Op drie staat voormalig schepen Jason Van Landschoot en op vier voormalig schepen Stefaan Heyndrikx. Voormalig schepen Geert De Roo is lijstduwer.
The post Ex-burgemeesters bovenaan

Lees meer »

“Vandaag weten we meer”: Guardiola heeft nog geen nieuws over blessure De Bruyne, City blijft tegen Inter steken op draw

‘Un jour sans’ vanwege Manchester City. Een goed Inter pakte een punt (0-0). Een matige De Bruyne bleef tijdens de rust geblesseerd in de kleedkamer. “Ik sprak nog niet met de dokters, pas donderdag weten we meer”, zei Pep Guardiola kort. Doku kreeg slechts een korte invalbeurt. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

Nieuwe speeltoestellen op wijkspeelpleintjes

Op voorstel van de wijkraden Gistel Centrum en Gistel Oost heeft het stadsbestuur geïnvesteerd in kindvriendelijke omgevingen. Zo werden op verschillende wijkspeelpleintjes nieuwe speeltoestellen geplaatst. “Deze toevoegingen zijn bedoeld om de speelervaring voor kinderen in de buurt te verbeteren en hen een veilige en leuke plek te bieden om te spelen”, klinkt het eensgezind vanuit
The post Nieuwe speeltoestellen

Lees meer »

Italië in de ban van Caso Open Arms

19:17 Het Openbaar Ministerie in Italië eist zes jaar cel voor minister Matteo Salvini, die in 2019 een schip met migranten wekenlang de toegang tot een veilige haven weigerde. Vrijdag komt het proces in ee…

Lees meer »