Jongeman ziet wagen die hij ’s ochtends had gekocht volledig uitbranden

Een pas aangekochte auto van een jongeman uit Sint-Niklaas is woensdagavond volledig uitgebrand in Beveren. De bestuurder en zijn passagier konden tijdig het voertuig verlaten.

 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw die geruchten verspreidde over migranten die katten en honden opeten in Springfield: “Het was niet de bedoeling”

De vrouw uit Springfield, Ohio, die op sociale media bericht had over Haïtiaanse immigranten die huisdieren van de lokale bevolking stelen en opeten – wat Donald Trump in zijn debat tegen Kamala Harris gebruikte – zegt spijt te hebben van dat bericht. “Het ontplofte gewoon en werd iets dat niet mijn bedoeling was”, vertelde ze aan NBC News.

Lees meer »

Brandweer Ingelmunster houdt opendeur in kazerne in de Schoolstraat: “Veiligheid is hier de rode draad”

Op kermiszaterdag 28 en kermiszondag 29 september zwaait post Ingelmunster van brandweerzone Midwest de deuren van de kazerne in de Schoolstraat open voor de tweejaarlijkse opendeur. Er valt heel wat te beleven tijdens deze tweedaagse waar veiligheid centraal staat.
The post Brandweer Ingelmunster houdt opendeur in kazerne in de Schoolstraat: “Veiligheid is hier de rode draad” appeared first on

Lees meer »

Ludieke eenmanslijst L.A.M.O.O.T. op de valreep nog op stembiljet: “Voor een Action in Ieper”

In extremis komt er nog een zesde lijst op het stembiljet in Ieper. Na twee jaar broeden waagt Frederic Lamoot zich in de politiek met de eenmanslijst L.A.M.O.O.T., wat (voorlopig) staat voor Ludiek Alternatief Met Ogenschijnlijk Onnozele Thema’s. Zijn belangrijkste programmapunt: een Action in Ieper. “Ik verwacht helemaal niks, behalve één stem van mezelf”, zegt Frederic.
The post Ludieke

Lees meer »

Thomas na zijn veelbesproken huwelijksnacht in ‘Blind getrouwd’: “Ik had Karlien ook liefst haar zin gegeven”

Goede wil is er. Wederzijds respect ook. Maar erg vlot kan je de start van het ‘Blind getrouwd’-huwelijk van Thomas Michielsen (31) en Karlien Bongaerts (31) nog niet noemen. Een ontroerde Thomas, door medische redenen niet bepaald hoffelijk tijdens de eerste huwelijksnacht, legde wel meteen zijn emoties op tafel. “Ik had depressie en raakte mezelf helemaal kwijt.”

Lees meer »

1.200 werkende asielzoekers betalen voor opvang

Sinds het op 1 juli voor werkende asielzoekers in een opvangcentrum verplicht is geworden om een bijdrage te betalen voor hun opvang, hebben 1.200 asielzoekers dat daadwerkelijk gedaan. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V).

Lees meer »