Sean ‘Diddy’ Combs moet in de cel blijven

De Amerikaanse rapper en producer Sean Combs, ook bekend als Diddy en Puff Daddy, moet na zijn arrestatie in een zaak van mensenhandel, in de cel blijven. Dat heeft een Amerikaanse rechter woensdag (plaatselijke tijd) beslist.

 

Meer krantenkoppen in België

Freddy en Ingrid vieren gouden huwelijksjubileum

Op vrijdag 23 augustus vierden Freddy Senaeve en Ingrid Strubbe hun vijftigste huwelijksverjaardag. Het koppel huwde op 23 augustus 1974 in Oostende. De viering van het gouden paar vond plaats in het gemeentehuis. (MM/foto MM)
The post Freddy en Ingrid vieren gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 110 Kuurnenaren zakken af naar infomoment van Burg+: “Willen weten waar onze inwoners wakker van liggen”

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en als verlengstuk van de recente huisbezoeken, organiseerde Burg+ donderdagavond een infomoment in de Sint-Pieterszaal in Kuurne. Tijdens deze avond werd gepeild naar de brede standpunten van de partij, waaronder thema’s als leefomgeving, mobiliteit, eigentijdse zorg, communicatie en participatie, en vrije tijd.
The post Meer dan 110 Kuurnenaren zakken af naar infomoment van Burg+:

Lees meer »

FC Gullegem Dames schiet straks uit de startblokken

De nieuwbakken damesploeg van FC Gullegem (3de provinciale) staat te trappelen van ongeduld om aan de competitie te beginnen. De voorbereiding was alleszins veelbelovend. Maar pas vanaf volgende week zondag op Staden gaat het om de knikkers. Verantwoordelijke Véronique Sayoen is in ieder geval laaiend enthousiast. Voor haar kan de competitie er niet snel genoeg
The post FC Gullegem

Lees meer »

Jetaime (22) is nieuwe Miss Antwerpen én voltijds mantelzorger: “Mijn zus kan haar droom niet verderzetten, dus moest ik zeker voor die van mij gaan”

Jetaime Vandeuren uit Heist-op-den-Berg mag zich Miss Antwerpen én Miss Talent 2025 noemen. De 22-jarige werd voltijds mantelzorger voor haar zus Gianduja (21), nadat ze betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeval. “Omdat zij haar droom als profvoetballer niet kon verderzetten, moedigde ze me aan om zeker voor de mijne te gaan.”

Lees meer »