Na smeekbede van fans: VTM zendt ‘De Pfaffs’ dan toch opnieuw uit vanaf 30 september

Dat ‘De Pfaffs’ niet langer volledig beschikbaar waren op VTM GO, zorgde online voor flink wat ophef. Begin deze zomer verdwenen bijna alle seizoenen van het streamingplatform, wat tot grote teleurstelling van de fans leidde. Deze teleurstelling is VTM niet ontgaan, en daarom komen ze nu met een tegemoetkoming: ‘De Pfaffs’ worden vanaf 30 september opnieuw uitgezonden op VTM2. 

Meer krantenkoppen in België

Het water op met acht “stevige jongens” van 60.000 ton: “Het transport van de elementen voor de Scheldetunnel is complex, het afzinken nog veel complexer”

In Zeebrugge zijn de werken aan de acht tunnelelementen van de nieuwe Scheldetunnel afgerond. Deze “stevige jongens”, elk 60.000 ton zwaar en 160 meter lang, worden nu klaargemaakt om in mei over de Noordzee en de Schelde naar Antwerpen te worden versleept en vanaf juli in de rivier te worden afgezonken. “Een uiterst complexe operatie waar we al drie jaar

Lees meer »

Ex-burgemeester Ward Vergote dan toch geen lijstduwer van VISIE in Moorslede

Ex-burgemeester van Moorslede Ward Vergote mag niet als lijstduwer op de lijst van zijn partij VISIE staan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Dat heeft het gemeentelijk hoofdbureau beslist. Vergote werd voor belangenvermenging veroordeeld bij de aankoop van een stuk grond en volgens het Lokaal Kiesdecreet mag een kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen niet veroordeeld zijn voor bepaalde misdrijven.

Lees meer »

53-jarige fietser komt om bij aanrijding

In Kontich is vrijdagavond een 53-jarige man om het leven gekomen toen hij op de fiets in aanrijding kwam met een wagen. Dat bevestigt de lokale politiezone Hekla. De 24-jarige bestuurder van de wagen bleef ongedeerd.

Lees meer »

“Ze vertelde vrienden dat ze maîtresse van Dave Grohl was”: is pornoproducente de moeder van zijn buitenechtelijk kind?

Er hangt nog steeds veel mysterie rond het buitenechtelijk kind van Dave Grohl (55). De Foo Fighters-frontman gaf vorige week op sociale media toe dat hij zijn vrouw Jordyn Blum ontrouw is geweest en hij een dochter heeft verwekt bij een andere vrouw. ‘Daily Mail’ kwam via betrouwbare bronnen ter ore dat Grohl vijftien jaar lang een intense affaire zou

Lees meer »

Twee knieprothesen houden Roland (73) niet tegen om halve marathon te lopen: “Niet om te pronken met mijn prestatie, wel om ervan te genieten”

Nu zondag staat in Ieper de 24ste In Flanders Fields Marathon op het programma. Voor het eerst kan naast de 42 km ook een halve marathon gelopen worden. Een opvallende deelnemer is Roland Outtier, die na twee knieoperaties dan toch opnieuw de loopschoenen aantrok. “Het vergde een ijzeren discipline om te doen wat de dokters vroegen, maar het is gelukt.”

Lees meer »

“Weinig politici die het luidop durven zeggen: maar ze zullen aardgas duurder maken”

Nu de verkoop van warmtepompen keldert klinkt de roep bij experts steeds luider om gas en stookolie via allerlei heffingen en accijnzen duurder te maken. En elektriciteit goedkoper. “Zowel federaal als Vlaams weten de regeringsonderhandelaars dat ze bijna geen kant meer op kunnen”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “We zullen met z’n allen — willen of niet — naar de warmtepomp

Lees meer »

Al meer dan 1.000 mensen geëvacueerd door noodweer in noorden van Italië

Nadat depressie Boris de afgelopen dagen Centraal-Europa overspoelde met regen, is nu Zuid-Europa aan de beurt. Vooral Italië krijgt heel wat neerslag te slikken. De noordelijke regio Emilia Romagna wordt geteisterd door overstromingen. Daar zijn intussen meer dan 1.000 bewoners geëvacueerd. Lokaal kan er tot het einde van de week tot 200 mm neerslag vallen en mogelijk lokaal zelfs nog

Lees meer »

Man raakt gewond bij home invasion in Beringen

In Beringen is een man afgelopen nacht gewond geraakt bij een home invasion. Op het moment van de feiten was hij samen met zijn kinderen thuis. Het was een van die kinderen die gewekt werd door verdacht lawaai. Daarop volgde een confrontatie tussen de daders en de bewoners. De vader werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zoekt

Lees meer »

Bedwantsenprobleem in repatriëringscentrum in Steenokkerzeel nog niet meteen van de baan: “Bestrijdingsfirma’s overbevraagd”

Het bedwantsenprobleem in het gesloten centrum 127bis in Steenokkerzaal zal niet meteen opgelost zijn. De procedure om de plaag in te schatten en de daaropvolgende administratie vraagt al enkele weken, en bovendien zijn de bestrijdingsfirma’s overbevraagd. Intussen kunnen nog slechts 1 bewonersvleugel en het administratieve gedeelte worden gebruikt.

Lees meer »

Dirk Rosson uit Lissewege op Brugse PVDA-lijst: socialist wordt communist

Lissewegenaar Dirk Rosson, voormalig socialistisch gemeenteraadslid en burgemeesterszoon, heeft toegehapt om op de Brugse PVDA-lijst te staan. Hij prijkt op de dertiende plaats op de communistische lijst op 13 oktober bij de Brugse gemeenteraadsverkiezingen.
The post Dirk Rosson uit Lissewege op Brugse PVDA-lijst: socialist wordt communist appeared first on KW.be.

Lees meer »