“Donderdag weten we meer”: Guardiola heeft nog geen nieuws over blessure De Bruyne, City blijft tegen Inter steken op draw

‘Un jour sans’ vanwege Manchester City. Een goed Inter pakte een punt (0-0). Een matige De Bruyne bleef tijdens de rust geblesseerd in de kleedkamer. “Ik sprak nog niet met de dokters, pas donderdag weten we meer”, zei Pep Guardiola kort. Doku kreeg slechts een korte invalbeurt. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN! 

Meer krantenkoppen in België

Israëli opgepakt voor beramen moord op premier Netanyahu

Een Israëlische burger is opgepakt omdat hij door de Iraanse inlichtingendiensten zou zijn ingelijfd om premier Benjamin Netanyahu en andere hoge figuren binnen de Israëlische regering te vermoorden. Dat melden de politie en de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet.

Lees meer »

Onbekend werk van Mozart ontdekt

In Leipzig is nieuw werk ontdekt van de wereldberoemde componist. De twaalf minuten muziek werden ontdekt tijdens onderzoek naar een nieuwe muziekcatalogus over het werk van de componist.

Lees meer »

“Aanbevolen voor zowat 2 miljoen mensen”: Vlaamse vaccinatiecampagne tegen corona begint op 23 september, symbolisch startschot vandaag gegeven

De vaccinatiecampagne tegen corona gaat op 23 september van start bij huisartsen en apotheken in Vlaanderen. In Lendelede werden donderdag alvast de eerste coronavaccins toegediend aan mensen vanaf 65 jaar en jongere mensen met gezondheidsproblemen. Later in het najaar volgt ook de start van de vaccinatiecampagne tegen griep. Corona- en griepvaccinatie zijn aanbevolen voor zowat 2 miljoen mensen in Vlaanderen.

Lees meer »

“Even erg als Jeffrey Epstein”: agenten onthullen verontrustende details over sekskamers van Sean ‘Diddy’ Combs

Er zijn inmiddels meer details bekend over de zogenaamde sekskamers in het huis van Sean ‘Diddy’ Combs. Volgens een federale bron waren de kamers in zijn huis in Miami gevuld met seksspeeltjes, bondage-uitrusting, verborgen camera’s en lingerie. “Het was te vergelijken met de zaak van Jeffrey Epstein”, vertelt een agent aan ‘The New York Post’.

Lees meer »

Derde verdachte (17) van joyride met ambulance gearresteerd: “Medische interventie in gevaar gebracht door crimineel gedrag”

De 21-jarige chauffeur van de gestolen ambulance afgelopen weekend in Antwerpen moet een maand langer in de gevangenis blijven. Dat heeft de raadkamer zopas beslist. Volgens zijn advocate is de jongeman in zijn cel tot schuldinzicht gekomen. Donderdag is ook een derde verdachte, een minderjarige van 17 jaar opgepakt en in een gesloten instelling geplaatst.

Lees meer »

Helmut Lotti is blij dat hij leert reanimeren in ‘Een echte job’: “Ooit stierf geluidsman in mijn armen, ik was machteloos”

Helmut Lotti (54) is één van de vijf BV’s die zich waagt aan het nieuwe seizoen van ‘Een echte job’ op VTM. De opnames zijn nog maar net gestart, maar ze roepen nu al nare herinneringen op. De zanger zag ooit een geluidsman voor zijn ogen sterven. Tijdens zijn ziekenhuisstage wil hij zich vooral nuttig maken, al kampt hij met

Lees meer »

Hofgracht in Reet kleurt bloedrood: een vandalenstreek of blauwalg?

In Reet bij Rumst heeft het water van de hofgracht van het Laarkasteel plots een rode kleur gekregen. De bewoners van het kasteel verwittigden de politie omdat ze dachten dat het om kwaad opzet ging. Er zijn ondertussen stalen genomen om te zien of het water besmet is met blauwalg, dat ook een rode kleur aan water kan geven.

Lees meer »