Vennootschap van Willy Naessens koopt Makro-site in Deurne: “Je kan me proficiat wensen of ook ‘innige deelneming’ zeggen”

De projectontwikkelaar LCV Real Estate, die voor de helft in handen is van de Oost-Vlaamse ondernemer Willy Naessens, heeft de zes Makro-sites in België gekocht. Het bedrijf wil de site ontwikkelen om er nieuwe winkels te bouwen. Er is ook interesse van kleine en middelgrote ondernemingen (kmo) die er hun intrek willen nemen.

 

Meer krantenkoppen in België

Ook hulpdiensten kunnen nu – dankzij slimme verkeerslichten – snel over de vernieuwde Centrumbrug

De Centrumbrug is sinds gisteren nu echt volledig open, ook het systeem dat toelaat dat de hulpdiensten via slimme verkeerslichten voorrang krijgen, is in werking. De betonnen bakken die ter hoogte van de Ketelstraat op de Korenmarkt stonden zijn we genomen. De hulpdiensten kunnen dus vanuit het verlengde van de Nieuwstraat straks vlot over de brug rijden om snel op

Lees meer »

Frituur Bossuwé stunt opnieuw met Bicky Burgers aan 1 euro

Frituurgroep Bossuwé pakt dit jaar opnieuw uit met hun jaarlijkse stunt: een Bicky Burger aan 1 euro, om hun betaalbare prijzenpolitiek extra in de verf zetten. Op dinsdag 24 september kan je bij de Bossuwé frituren ’t Hoge, Pottelberg en Wevelgem genieten van deze iconische burger aan een uitzonderlijk lage prijs.
The post Frituur Bossuwé stunt opnieuw met Bicky

Lees meer »

KIJK. ‘Arno: rock ‘n roll godverdomme’ eert Arno twee jaar na dood

Twee jaar na zijn dood is de documentaire ‘Arno: rock ‘n roll godverdomme’ vanavond in Cinema Palace in Brussel in première gegaan. De film vertelt het leven van Arno Hintjens, gemaakt door Kristof ‘dj 4T4′ Michiels. “Het is eigenlijk gewoon een onderdompeling in een badje Arno”, vertelt hij aan VTM NIEUWS-journaliste Aagje Vanthomme. Zij kon ook broer Peter spreken.

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing, rapper blijft voorlopig vastzitten.

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Ondertussen is Combs voor de rechter verschenen. Daar pleitte hij onschuldig, maar de rechter heeft wel besloten dat

Lees meer »

Vrienden en buren van Bert H. (57), die gewikkeld in plastic zeil in eigen auto gevonden werd: “Ik vond die foto van die parenclub op Facebook al vreemd”

Donderdagmiddag verliet Bert H. (57) zijn woning. Twee dagen later werd de vader van twee kinderen 30 kilometer verder dood teruggevonden onder een blauw plastic zeil op de achterbank van zijn eigen wagen. Hoewel een getuige de auto donderdagavond al zag staan, gaf de vijftiger vrijdag nog een teken van leven, toen er een foto van een parenclub op zijn

Lees meer »