Abortusdebat in de Kamer betekent eerste test voor Arizona-partijen

14:00 De Kamer heeft woensdag beslist vaart te zetten achter de bespreking van wetsvoorstellen die de abortuswetgeving versoepelen. In het parlement wordt de kwestie volgende week een eerste test voor de co… 

Meer krantenkoppen in België

Nee, Eddy van ‘Thuis’ komt niet op voor Vlaams Belang in Aalst: “We overwegen verdere stappen”

De productie van Thuis heeft een valse verkiezingsadvertentie die verscheen op sociale media gerapporteerd bij Meta, het moederbedrijf van onder meer Facebook. Dat schrijft VRT NWS. In de advertentie wordt het personage Eddy voorgesteld als een kandidaat voor Vlaams Belang in Aalst. Zowel de productie als acteur Daan Hugaert distantiëren zich ervan en “overwegen verdere stappen”.

Lees meer »

Donald Trump op sociaal medium: “Ik haat Taylor Swift”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn afkeer voor zangeres Taylor Swift duidelijk laten merken. De voormalige Amerikaanse president schreef zondag in een bericht op Truth Social in hoofdletters “Ik haat Taylor Swift”, zonder verdere uitleg of context.

Lees meer »

Lars uit Poperinge brengt eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ uit

De vijftienjarige Lars uit Poperinge is gepassioneerd door muziek. Een eigen nummer mocht niet ontbreken. Zijn eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ werd geschreven door Andy Vanspranghe en geproducet door Eric De Clercq.
The post Lars uit Poperinge brengt eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ uit appeared first on KW.be.

Lees meer »