Antwerpse motorrijder omgekomen bij ongeval in Havelange

Een auto en een motor zijn dinsdagavond kort na 18 uur gebotst in Méan (Havelange), in de provincie Namen. De motorrijder, geboren in 1947 en afkomstig van Antwerpen, overleed ter plaatse, aldus het parket van Namen.

 

Meer krantenkoppen in België

Gouverneur vernietigt beslissing rond maaltijdsamenwerking met OCMW Menen: “Wet op de overheidsopdrachten is geschonden”

In Lichtervelde keurde de OCMW-raad op 24 juni een overeenkomst met het OCMW Menen goed omtrent de samenwerking rond het keukengebeuren van het woonzorgcentrum en het lokaal dienstencentrum. Vanaf 5 januari volgend jaar zouden de maaltijden vanuit Menen aangeleverd worden. De voltallige oppositie kantte zich tegen die samenwerking en diende zelfs klacht in bij de gouverneur. Die heeft de beslissing

Lees meer »

Noodgeval

Rustig vraagt de stem die door de intercom van de trein galmt of er een dokter of medisch personeel aanwezig is. En zo ja, of deze hulpverleners zich dan naar de tweede wagon willen begeven. Ik zit in het zesde rijtuig, ver weg van de crisis, maar in de lichte trilling van de omroepstem voel ik vage paniek doorschemeren.

Lees meer »

T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen Dadizele”

Dosko Beveren is na het onfortuinlijke verlies tegen Keiem het seizoen gestart met een zes op negen. Zaterdag wacht met de verplaatsing naar titelkandidaat FC Dadizele Sport de eerste grote test voor nieuwe coach Karel Tanghe en zijn spelersgroep.
The post T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen

Lees meer »

Na beide ouders verliest Hilde Crevits nu ook inwonende schoonpapa Roger (88)

Hilde Crevits en haar familie moeten een nieuwe klap verwerken. Nadat het CD&V-boegbeeld in amper één week tijd afscheid moest nemen van haar mama én papa, is nu ook haar schoonvader Roger overleden. Hij woonde al heel wat jaren mee in de kangoeroewoning van het gezin in Torhout.
The post Na beide ouders verliest Hilde Crevits nu ook inwonende

Lees meer »

“Israël plaatste explosieven in Hezbollah-biepers gemaakt in Europees bedrijf”: 9 doden en 2.800 gewonden in Libanon

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag liefst 2.800 mensen gewond raakten en negen doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New York

Lees meer »

Zware brand in loods op boerderij in Kalmthout

In de Heikantstraat in Kalmthout woedt sinds vrijdagochtend een stevige brand in een boerderij. Het vuur ontstond in één van de loodsen op het terrein. Er zijn gelukkig geen gewonden. De loods, die dienst doet als werkstal, lijkt wel volledig verloren te zijn.

Lees meer »