Kan jij al raden wie in de nieuwe pakken van ‘The Masked Singers’ zitten? Beluister hier de eerste (ultrakorte) fragmenten

“Shake it, shake it”, zingt De Mike vol overtuiging. Maar wie is de coole figuur écht? ‘The Masked Singer’ gaat vrijdag pas van start, maar in bovenstaande video hoor je nu al de eerste tonen. Herken jij de stem van een bekende Vlaming in Mister Withlove, Tik & Tok, Eikeltje en co? 

Meer krantenkoppen in België

Tim Merlier kroont zich, ondanks kettingproblemen, tot Europees kampioen – Jasper Philipsen eindigt vierde

Tim Merlier (31) heeft het Europees kampioenschap in Limburg naar zijn hand gezet. In een massasprint haalde hij het met een sterk eindschot van de Nederlander Olav Kooij en de Est Madis Mihkels. Nochtans had de pion van Soudal Quick-Step in volle finale nog af te rekenen met kettingproblemen. Topfavorieten Jasper Philipsen en Jonathan Milan vielen naast het podium.

Lees meer »

Diamant voor Erna en André

Op zaterdag 24 augustus werd de diamanten bruiloft gevierd van André Verlinde en Erna Seynaeve. Het koppel trad op 12 augustus 1964 in Ichtegem in het huwelijk. De viering vond plaats in het gemeentehuis. (MM/foto MM)
The post Diamant voor Erna en André appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert 15de Filmgala

Het Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert op donderdag 10 oktober de vijftiende editie van hun filmgala in Kinepolis Kortrijk. “Met de opbrengst willen we een reserve aanleggen om naast de nieuwbouw ook een nieuwe inrichting te kunnen voorzien in deze realisatie”, zegt voorzitter Francine Dewilde.
The post Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert 15de Filmgala appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nathalie Van Der Beken vervangt haar man op lijst van LEEF! in Herzele zodat man-vrouwverhouding weer klopt

In Herzele vervangt Nathalie Van Der Beken haar man op de verkiezingslijst van LEEF!. Dat doet ze omdat de man-vrouwverhouding niet meer klopte na een computerfout. Daardoor moest iedereen zijn handtekening opnieuw op papier zetten. Maar 2 vrouwen op de lijst waren in het buitenland, konden niet tekenen, en komen dus toch niet op de lijst. Daardoor was het man-vrouwevenwicht

Lees meer »

Pro Nieuwpoort stelt voor om klimaatbedrijf op te starten op de site van Swartesfabriek

Pro Nieuwpoort, met lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Nicolas Vermote, heeft vandaag samen met Stijn Deschilder een ambitieus voorstel gelanceerd om de stad een belangrijke stap voorwaarts te laten zetten in de strijd tegen de klimaatverandering.
The post Pro Nieuwpoort stelt voor om klimaatbedrijf op te starten op de site van Swartesfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerika-expert na tweede moordpoging op Trump: “Hij heeft vijanden die het op zijn leven hebben gemunt, daar kunnen z’n marketeers mee aan de slag”

Negen weken nadat een 20-jarige man tijdens een campagnebijeenkomst een mislukte moordaanslag op oud-president Donald Trump pleegde, werd een 58-jarige gewapende man aangehouden die de golfspelende Trump nabij zijn huis in Florida in het vizier nam. Wat betekent dit voor Trumps kansen om het Witte Huis te heroveren? Expert Amerikaanse politiek Herman Matthijs (VUB): “Zijn campagneteam zal dit zeker uitspelen.”

Lees meer »

Tsjetsjenen op de vlucht na gijzeling in rijwoning in Geluwe

In een rijwoning in de Guido Gezellestraat in Geluwe is er deze namiddag een gijzeling geweest. Omstreeks 15.45 uur kwam de politie ter plaatse. In het huis wonen sedert enkele maanden een viertal Tsjetsjenen. Ze zijn allemaal gevlucht. Omstreeks 18 uur bleek in de woning niemand meer aanwezig. Een deel van de Guido Gezellestraat blijft wel afgesloten tussen de Zuidstraat

Lees meer »

Moeten sterren vrezen voor nieuwe documentaire van Victoria Beckham? “Ze zal niemand sparen”

Na de succesrijke documentaire over David Beckham, is het nu de beurt aan Victoria Beckham om in de schijnwerpers te staan. Ook zij krijgt een eigen documentaire op Netflix, die haar fans een exclusieve blik achter de schermen van haar mode-imperium biedt. Maar volgens geruchten zou de voormalige Spice Girl niet schuwen om enkele persoonlijke vetes aan te kaarten. Moeten

Lees meer »