Bodycambeelden tonen arrestatie van verdachte die moordaanslag op Trump wilde plegen

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump ontsnapte enkele dagen geleden opnieuw aan een moordaanslag. Deze keer werd de verdachte gespot, nog voor hij een schot kon lossen. Op bodycambeelden van een agent, die woensdagochtend werden vrijgegeven, is te zien hoe agenten de man arresteren.

 

Meer krantenkoppen in België

Kristof ‘4T4’ Michiels maakte docu over Arno: “Ik wist niet dat hij zo grappig kon zijn”

In de bioscoop loopt vanaf woensdag 18 september de film ‘Arno: Rock ‘n’ Roll Godverdomme’. De indringende documentaire over de befaamde Oostendse zanger en volksheld werd ingeblikt door Kristof Michiels, tot voor kort bekend als 4T4 bij ‘t Hof van Commerce. “Eigenlijk heeft deze film zichzelf gemaakt.”
The post Kristof ‘4T4’ Michiels maakte docu over Arno: “Ik wist niet

Lees meer »

Vlaamse asielen vangen recordaantal dieren op

De 182 erkende Vlaamse dierenasielen hebben vorig jaar een recordaantal van 49.377 dieren opgevangen. Dat meldt Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA). Tegelijk was er ook een recordaantal adopties: 35.627 dieren kregen een nieuwe eigenaar.

Lees meer »

Onzekerheid over kunstschaatsseizoen in Kortrijk: “We houden uren nog altijd vrij”

Het schaatsseizoen staat voor de deur, maar door onenigheid over zakelijke afspraken tussen Figure Skating Club Kortrijk Spurs (FSCKS) en eigenaar Kenneth Deryckere (39) van IJsbaan De Piste staan 250 gepassioneerde kunstschaatsers momenteel letterlijk en figuurlijk in de kou.
The post Onzekerheid over kunstschaatsseizoen in Kortrijk: “We houden uren nog altijd vrij” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing, rapper blijft voorlopig vastzitten.

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Ondertussen is Combs voor de rechter verschenen. Daar pleitte hij onschuldig, maar de rechter heeft wel besloten dat

Lees meer »

Afghaanse vrouwen mogen niets maar durven veel

Werken, naar school gaan, zich kleden en sinds vorige maand ook zingen of überhaupt iets zeggen in het openbaar. Bijna geen enkel onderdeel in het leven van Afghaanse vrouwen is gespaard gebleven van de strenge patriarchale wetten en visie van de taliban.

Lees meer »

Expo ‘Kerkewerk’ onthult boeiende kerkschatten

Onlangs was er in de vooravond de officiële opening in aanwezigheid van federaal volksvertegenwoordiger en schepen Nathalie Muylle van de tentoonstelling ‘Kerkewerk… de kerkschatten onthuld’. De expo kadert in 100 jaar Sint-Petrus en Pauluskerk.
The post Expo ‘Kerkewerk’ onthult boeiende kerkschatten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anne Teresa De Keersmaeker reageert voor het eerst op beschuldigingen: “Ik wil me excuseren voor iedereen die ik teleurgesteld en gekwetst heb”

Anne Teresa De Keersmaeker, oprichtster van dansgezelschap Rosas, heeft voor het eerst publiekelijk gereageerd op de getuigenissen van gewezen medewerkers over grensoverschrijdend gedrag. “Ik wil me excuseren voor iedereen die ik teleurgesteld en gekwetst heb.” “Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor het werkklimaat.”

Lees meer »